Min kjole er min hvide yndlings fra Part Two, skoene er fra AMUST, jakken kender I vist efterhånden, det er en gammel sag fra H&Ms affære med Isabel Marant, og tasken er en ret fiks sag fra Neye. Den er enormt blogger-bevendt, da den med sine mange rum snildt holder orden på både kamera, tablet, iPhone6 Plus, et dameblad og en mor-pung! Tasken er sponsoreret af Neye som en del af dette fine samarbejde.

I går tilbragte jeg hele dagen i selskab med min smukke søster, hvilket egentlig ikke er nogen sjælden luksus, men én, jeg sætter stor pris på. Fie, som hun hedder, er små 4 år yngre end mig, og selvom jeg nok altid vil være storesøsteren, så har vi altid været mucho close, og nok særligt efter at være blevet voksne. I går sagde hun, at jeg er blevet mindre hysterisk og opfarende, efter at jeg har fået børn. Jeg responderede, at det nok til lige så stor del skyldes, at jeg er blevet gift. Jeg vil gerne være gift med Jon for evigt, og den er nok ikke sikker, hvis jeg vil have ham til at gøre alt på min måde. Jeg tror, jeg har lært at lukke røven oftere. Iiiiikke hver gang, trust you me. Men oftere. Og at det så har haft en smittende effekt på andre af mine livets forhold, er vel egentlig ret fedt.
Fie og jeg spiste aftensmad på Goodmorning Vietnam på Vesterbro, som jeg længe gerne har ville prøve. Maden smagte ganske fint, men stedet var slet ikke så hyggeligt, som det så ud udefra. Vesterbro viste sig dog fra sin bedste side. På vores spadseretur derhen fra Halmtorvet, hvor min søster bor, så vi i løbet af 30 meter først en mands tissemand, idet han absolut ikke havde travlt med at gemme den væk efter at have urineret på åben gade. Derefter mødtes vi af en anden noget slidt herre, der stod op ad væggen og stak sig selv i armen med en sprøjte, så blodet flød, mens han smilede venligt til os. Eller for sig selv, who knows.

I eftermiddag har Jon og jeg inviteret vore nærmeste naboer i kolonihaven på kaffe og kage (hjemmekøbt, dog. Ikke hjemmebagt). Vi vil gerne signalere, at vi, selvom vi tilhører den unge generation, som ifølge skrønerne derude har alt for travlt med arbejde og image-building til noget som helst andet, at vi hjertens gerne vil deltage i fællesskabet over ligusterhækkene. Af samme grund har vi også tilmeldt og Stegt Flæsk All You Can Eat-fællesspisningen ved søen på lørdag kl. 16. 😉

Det bliver egentlig interessant at se, hvad der sker med fællesarrangementerne, når vores generation om et årtis tid har overtaget Ejby Sommerby helt fra vores bedsteforældres generation, som vi jo langsomt køber den af. Mon banko, stegt flæsk og fiskekonkurrence så erstattes af strippoker, pillerejer og DJ-dyster? Det må tiden vel vise. 

Hav en DEJLIG fredag! Jeg håber, folk spiser is på molen, vipper på stolen og nyder solen. 😉