4
Verdens bedste selfie … Stone sure!

Jeg er sgu bange for, at jeg er ude på et skråplan.
Måske skyldes det, at jeg er 33 år gammel, måske er det fordi, at jeg har været gift i nu op til FLERE år, måske er det fordi, jeg har født to børn og alligevel stadig befinder mig i en blogger/modeverden prop fuld af de unge og de smukke.

I går skulle jeg til tandlægen for at få boret et hul i en tand. Det var første gang, jeg skulle bores, siden dengang skoletandplejen stod for det, og jeg var relativt rædselsslagen! Jeg havde af min tandlæge fået lov at medbringe store headphones, så jeg kunne høre musik og derved undgå den lyd, jeg hader næsten lige så meget som negle på en tavle, gafler på en tallerken og en edderkops fodtrin henover gulvtæppet – nemlig lyden af et bor, der ubarmhjertigt og med pulserende vedholdenhed arbejder sig ned igennem min tand.

Jeg satte bøfferne for ørene og trykkede på shuffle, og den sang, den valgte at afspille (og jeg sværger, det var ikke noget, jeg havde planlagt), hed ‘I can’t feel my face’. Hvilket var forholdsvis underholdende, da jeg efter tre sprøjter i kæben følte mig komplet afkoblet fra venstre side af mit ansigt.
Min tandlæge skreg af grin og begyndte at nynne med, så jeg lod sangen spille gennem min iPhones højttalere, og så sang hun, mens hun borede. Det hele var faktisk relativt hyggeligt og ikke overhovedet så smertefuldt, som jeg havde frygtet.

Efter udfyldningen af hullet, kom vi til anden del af min aftale.
Da jeg var 12 år gammel, stødte jeg nemlig fortænderne imod en cola-flaske, og siden da har jeg manglet et lille hjørne af begge tænder. Jeg har aldrig fået gjort noget ved det, da jeg synes, det var for dumt. Jeg er vokset op med, at man ikke skal ændre noget, der fungerer, og fortænderne har siden da arbejdet sig igennem kilovis af både bøf, chokolade og rugbrødsmadder uden komplikationer, så de er forblevet, som de var.

Men for et par måneder siden fortalte min far, at han (som er 66 år gammel og ikke vanvittigt forfængelig) havde fået fikset en tand, som han havde knækket en flig af.
Det fik mig til at tænke, at så kan jeg sgu også få ordnet de fortænder – bare for min egen skyld og af udelukkende kosmetiske årsager. Jeg tror egentlig ikke, der er andre, der lægger mærke til det, hvis de ikke ser før-billeder samtidig.

5
Hermed før-billedet. Liiige før-billedet … 😉 Som det ses, er begge fortænder lettere afrundet ind mod midten.

2
Og hermed efter-billedet. Med psykopat-smil, døde øjne, smilerynker og lige fortænder. Woooopa!

Så her har I mig altså – afbleget og med kosmetiske indgreb i overmunden. Og som om det ikke skulle være nok, var jeg i går iklædt en LÅRKORT kjole! Det er, så vidt, jeg mindes, ALDRIG sket før. Jeg har nemlig altid ment, at ben skal se ud på en bestemt måde for at kunne undskylde en kjole eller nederdel, der slutter højere end knæhøjde, og sådan ser mine ben ikke ud.
m

Men i morges besluttede jeg mig for, at det var noget fis og hoppede i denne pudderfarvede drøm af en sag fra An Ounce! Jeg har længe gerne ville have den på, selvom den ved ankomst var kortere end forventet, da jeg bestilte den, og jeg synes faktisk, den klæder mig ganske godt! Kjolen er afrundet bagtil, så den går lidt nedad, hvilket er vildt pænt og gør gode ting for figuren, synes jeg.

mm
Skoene er fra Adidas hos Sarenza.dk, og de er på udsalg nu. (Affiliate link).

Mine ben er ikke de længste i verden, og de har altid blå mærker, men det er sommer, og jeg har det godt i min korte kjole, er glad for mine nye fortænder og selvom jeg nu fastholder, at brunetter har det mindst lige så skægt, befinder jeg mig for tiden ganske udmærket som blondine. Ish

Så hvad bliver det næste? Silikone-babbelutter og sportsvogn?! 😉