Morgenerne i familien Lei Lange er måske nok plaget af nogle tigersprings-ramte (omend enormt nuttede) krapyler pt. Men de krydres heldigvis af varm morgensol i kolonihaven, og da jeg i dag mellem pandekagerne skruede op for musikken og begyndte at danse, og de så stemte i med alt fra baby-pirouetter til ble-boody drops var alt i det øjeblik helt i orden! 🙂

Jeg har givet morgenpandekagerne, som også bruges som eftermiddagssnacks her på matriklen, en bette upgrade! I én bash, som mætter to børn og halvanden voksne (Faren spiser gerne skyr også), bruger jeg tre masserede bananer, 7 æg og nu altså også tre-fire store håndfulde havregryn! Det gør pandekagerne mere “butch” i det, og mætheden holder længere. Jeg har i øvrigt fundet ud af, at hemmeligheden i at kunne vende dem, uden at de smattet helt sammen, ligger i at putte det dér ekstra æg i. Mere æggehvide gør dem mere sammenhængende, og succesen er således indenfor rækkevidde. 

Mange har, siden jeg første gang omtalte, hvordan jeg ynder at massere mine bananer, inden de moses til ukendelighed med en gaffel og piskes sammen med æg, foreslået mig, at jeg i stedet blot tilbereder dejen ved hjælp fra en stavblender. Det har jeg også prøvet, men i min optik er pandekagerne bedst, når de er lidt tykke og amerikanske det. Derfor den manuelle håndtering.

Nutella er ingenlunde en nødvendighed, men jeg behøver jo ikke fortælle, hvor nice det er at starte dagen med ‘lade… 🙂

Blot et morgentip herfra! Hav en smuk torsdag fuld af solskin, vaffelis, sommervibes og god musik i ørene. Vi ved ikke, hvor vi er i morgen. Men i dag skinner solen! <3