Vi har besluttet os for at blive i kolonøjseren ren af ugen og ikke sende krapylerne i vuggestue. Årsagen er den, at jeg ganske enkelt frygter, at pædagogerne kunne finde på at tvangsfjerne dem! Vores unger er vandt til polstrede møbler, bløde tæpper og bonede gulve – ikke astfalt, havefliser og naturlegepladser. Og det kan ses! 
Både Hugo og Berta har i løbet af de sidste par dage pådraget sig fysiske mén i hver deres yndige, lille face! Hugo faldt ned fra cykelanhængeren (mens den stod stille) og fik sig en overordentlig bule i panden, mens Berta faldt på ad trinnet til legehuset på legepladsen. For fanden, da…

Bortset fra det, har de det prima! Sådan da… Vi har besluttet, at de gennemgår deres livs tigerspring. Fysisk fejler de ikke andet end en forkølelse og de føromtalte skrammer, og rent mentalt er de mere “med” end nogensinde før! Hugo havde i dag, da vi gik hjem efter at have spist is ‘Henne ved Jonna’, en mindre bitch-fight med sin skygge, som han gerne ville have valgte en anden vej end han – det lykkes ikke..   

Krapylerne er ret tit ret sure for tiden, og Prinsen og jeg dribler rundt mellem småtuderi og full blown raseri-anfald i miniput-size og serverer kræs, klapper kage, sparker bold og laver improviseret teater, og intet virker som oftest. 

Men de har det godt, det er bare en fase, de skal i seng kl. 19, og der er gin i fryseren. 😉