7
Man må lægge krop (eller rettere KNOP) til meget, når man sidder på pladsen overfor mig. 🙂

Indlægget er sponsoreret af Elgiganten.

Jeg har på denne solrige dag fået til opgave at teste en såkaldt Twist Secret fra Babyliss Paris, som lige nu kan købes hos Elgiganten!
Jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg havde sagt ja til, skal jeg ærligt indrømme, før jeg pludselig fadt mig selv på kontoret med en plastikdims i hænderne, der mest af alt minder om en blanding af et hovedløst krøllejern og ‘The Rabbit’, som Charlotte bliver så forelsket i i Sex and the City. Og den lyder også som sidstnævnte …

1

Men hele pointen med denne dims er, at man let kan lave fine, romantiske snoninger i sit (eller andres) hår, og disse kan sågar snos sammen med hinanden. Man kan sno to totter på én gang, og disse kan man så sno sammen ved at bruge Twist Secret’ens anden indstilling, som snoer den modsatte vej. Man kan finde masser af inspiration til fine frisurer af varierende sværhedsgrad her.

5
Jeg valgte at benytte mig at årstidens og det faktum, at jeg har verdens yndigste praktikant Isabella (Se hendes egen blog her) siddende overfor mig, og efter bedste formåen har jeg således denne formiddag snoet Isabellas fine sommerhår fra både den ene og den anden side, og resultatet blev så fint, at jeg ikke ville have nogen som helst skrubler med at sende hende af sted som bryllupsgæst!

8 Så hvis der er nogen derude, der skal holde bryllup og mangler en smuk party goer, så send mig en mail, så sender jeg Isabella. 😉

6Ja, jeg medgiver, at jeg ikke er frisør! Men det er jo netop også det, der er pointen med Twist Secret – man kan sagtens gøre det selv. Hvis man har langt nok hår og er god foran spejlet, kan man sagtens gøre det i sit eget hår også.
De fine, feminine snoninger passer perfekt til langt sommerhår – om det så er bryllup, festival eller en tur på stranden!

2
En Twist Secret koster 499 kr. og kan købes hos Elgiganten lige her.

3