cuba

Indlægget er sponsoreret af Travelbird.
Man skal ikke være et særligt følsomt menneske for at have opdaget, at sommeren herhjemme er stukket af. Allerede i entréen vendte den om på hælen og skred igen. Det er altså ikke blevet til mange grillede skumfiduser, dage i hængekøjen eller liggen på dansk strand.
Netop derfor er afbudsrejser også latterligt dyre i år, for alle vil af sted til varmere himmelstrøg – og det ved jeg, fordi Jon og jeg stærkt overvejede at stikke af med krapylerne i sidste uge. Vi kom dog på andre tanker, da vi så priserne på rejserne og dernæst kontoudtoget, som fulgte vores 14 dage i New York.

Men som en Fugl Phoenix, som en Superman, der svæver højt over skyerne, kommer Travelbird til vores alles undsætning! Travelbird er et dealsite med supergode priser på netop rejser. Der er både skræddersyede ture til storbyer som Paris og Rom, hvor man oven i købet får en personlig shopper eller en sejltur på Seinen, ligesom at både luksushotel og fly er inkluderet i prisen, som er lavere end ellers.
Man kan også vælge solrige ferier til Alicante eller Sri Lanka, og hjemmesiden er enkelt og overskueligt opbygget. Hver dag er der desuden særlige tilbud på rejser, som man skal være vaks ved havelågen for at få nallerne i.

Travelbird vil gerne have deres (i øvrigt fine! Jeg flirter personligt voldsomt med en weekendtur til Paris med to veninder i starten af oktober inkluderende den der personlige shopper) budskab ud til alle os rejselystne danskere, og derfor har de sat alle sejl til og udlodder nu en rejse til Cuba for to personer til en værdi af 18.500 kr.!
Jeg har aldrig været på Cuba, men rygtet siger, at det er et paradisisk sted med cigarrygende damer, farverige klæder, velsmagende mad og sandstrande så hvide som det reneste perlemor. Count me in!

Det eneste, man skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at tilmelde sig Travelbirds nyhedsbrev her.

Held og lykke! 🙂