m1

Indlægget er sponsoreret af Braun.

I briefen til dette sponsorerede indlæg er jeg blevet bedt om at vise flotte billeder af min Braun SilkEpil 9. Og jeg har så gjort det bedste efter min formåen. Vi er ude i noget med bonderoser og flisebadeværelse. I hope, you like it! 😉

Jeg har brugt epilatoren OG eksfoliatoren i små to måneder nu, og det spiller altså. Den ligger godt i hånden, den er vildt nem at rengøre, og man kan bare lige klipse det ene hoved af og det andet på efter forgodtbefindende. Desuden er der glimmer på håndtaget – det er lige mig.
Jeg bruger eksfolierings-dimsen en gang eller to om ugen på det meste af kroppen, og bagefter smører jeg mig ind i en lækker creme, arganolie eller babyolie.
Jeg kan bedst lide at bruge kropspleje uden parabener og parfume. Jeg har intet imod al den slags i ansigtet (på mig selv, selvfølgelig. Aldrig krapylerne), men når det kommer til kroppen, er der alligevel så meget hud, at jeg undgår det helt. Så har jeg bedre samvittighed med at skam-bruge antirynkecremer med alt, hvad der batter, i face.

Eksfoliatoren skal heldigvis (det gør altså stadig lidt nas – særligt ved anklerne) kun bruges en gang hver tredje uge, men hvor ér det dog rart, at sådan en behandling holder så meget længere end de barberinger, jeg ellers er vant til.

Braun vil gerne øge fokusset på de små ting, vi (damer) kan gøre for os selv i hverdagen, som giver velvære og overskud. Det kan godt være, vi ikke ser ud som Mathilde Gøhler, når vi vågner om morgenen, men nogle gange kan de små ting alligevel få det hele til at gå op, så man kommer ud af døren med den dér følelse af at være et par minutter foran sig selv frem for det modsatte. Jeg taler lidt om, hvad der giver mig det dér ekstra overskud, i videoen her. Og I har helt ret, jeg er altså ikke så pæn, artig og velafbalanceret i det daglige. Men verden vil jo som bekendt bedrages. 😉

For at få de danske damer op af stolene i tanken om velvære, har Braun givet mig lov til at udlodde et spaophold til en læser her på bloggen! Det er endnu ikke bestemt, hvor opholdet kommer til at finde sted – det afhænger nemlig af, hvor vinderen bor. På den måde kan det nemlig gøres mere nemt og bekvemt for den, der vinder. (A’hva’beha’r!) 🙂
For at vinde et spaophold for to personer til en værdi af 2.500 kr., skal man skrive en kommentar til indlægget her. I kommentaren skal man bekendtgøre for resten af verden, hvilke daglige (eller ugentlige) rutiner, man har, som giver én lidt overskud i hverdagen. På den måde kan vi måske inspirere hinanden til at få endnu mere af det. 🙂

Med ønsket om en fantastisk solskins-uge! Jeg er sikker på, at det er mig, der har haft solen med hjem fra USA. And you’re welcome!

m2