spa1
I forbindelse med mit samarbejde med Braun Silk-Epil 9, som handler om velvære (og sommerbløde ben) har jeg fået lov at udlodde et spaophold. Og vinderen er nu fundet.

Indlægget er sponsoreret af Braun.

I sidste uge udloddede jeg et spaophold her på bloggen. Et vaskeægte spaophold! Det rigtigt fede ved præmien er, at det endnu ikke er bestemt HVILKET spa, opholdet skal opholdes på – for det bestemmes ud fra ønske om opholdssted. Ja, hold da op! 😉

For at deltage, bad jeg jer læsere om at komme med fifs til, hvad der giver jer overskud i hverdagen. Velværetips, om man vil. Det smarte ved den løsning var jo, at vi kunne lade os inspirere af hinanden. Mit tip kan ses i videoen her.

Et lille tip til den daglige beauty-rutine, nu vi er ved den slags, er for mit vedkommende at have en knaldgod concealer, som jeg bruger både over og under øjnene, på mine pigmentpletter på kindbenene og på de røde pletter lige under næsen. Det giver en god base, inden man knalder pudder i krydderen!

Jeg synes, Signes velvære-tip er enormt godt! I stedet for kun at fokusere på de ting, hun skal nå i løbet af ugen, husker hun også sig selv på alle de ting, hun har nået. Det vil jeg lade mig inspirere af! Selvros er velros!

Derfor – tillykke, Signe! Jeg er sikker på, du og din rejsemakker får en dejlig weekend somwhere really nice! Send mig en mail på mmleilange(a)twinpeaks.dk, så jeg kan sætte dig i forbindelse med dem, der skal overbringe dig din præmie. 🙂
spa