morlange

Det er ved at være længe siden, at jeg har delt ligegyldig fakta om undertegnede her på siden. Eller … Det kan man jo så sige, at jeg gør hver evigt eneste dag, men så er det i det mindste længe siden, jeg har gjort det i punktform. 😉
Så here goes!

1. Jeg tager næsten altid min iPhone med på toilettet, og det er som oftest dér, jeg svarer kommentarer på bloggen og Instagram.

2. Jeg er enormt lidt struktureret, hvilket jeg skammede mig meget over i mange år, fordi jeg synes, det var barnligt. Nu har jeg forstået, at vi er forskelligt skruet sammen, og jeg er rigtigt god i mange andre facetter af en arbejdsproces. Jeg har bare virkelig brug for en anden til at være den, der holder styr på afslutninger, Excell-ark og alt det, jeg synes er kedeligt. Hvilket også er svaret på, hvorfor Lalalei.dk endnu ikke har fået luft under vingerne … (Abe-emoji med hænderne op for øjnene).

3. Jeg vasker hår hver tredje dag. Nogle gange hver fjerde.

4. Jeg elsker parfumer, og jeg har helt vildt mange stående derhjemme på min coiffeuse i soveværelset. Men jeg bruger dem næsten aldrig. Jeg glemmer det, og når jeg husker det, synes jeg tit, det dufter for meget.

5. En af mine bedste veninder fortalte mig forleden, at hendes kæreste havde friet til hende, og jeg græd mere, end da Jon friede til mig!

6. Jeg føler mig for tiden ret sikker på, at vi ikke skal have flere børn. Fire i familien føles perfekt, og med de gode soverytmer, Krapylerne har, ville vi sikkert få trillinger med kolik næste gang, hvis der er nogen retfærdighed til i verden.

7. Jeg glæder mig helt vildt til min fødselsdag. Det er først til oktober, men min søster havde fødselsdag i onsdags, og når den er forbi, begynder jeg altid at glæde mig til min.

8. Jeg er egentlig en guld-pige. Jeg vælger altid guldsmykker til ørene, som halskæde eller armbånd. Men på venstre hånd har jeg tre ringe, der alle er i hvidguld, fordi det er arvestykker, så nu er jeg begyndt at investere i sølv-farvede armbånd til den hånd. Så jeg deler lidt på midten!

9. Jeg tror, jeg har set alle film med Lene Maria Christensen. Jeg synes, hun er genial! Hun spiller Richard Møller Nielsens kone i ‘Sommeren 92’, så det faktum delte jeg med hende til premierefesten. Og det kom vist til at lyde mere stalker-agtigt end som et kompliment, så det tog jeg mig lidt til hovedet over hele dagen efter.

10. Jeg kan ikke se en tandstikker uden at tænke på min mor. Hun kunne ikke holde ud ikke at have sådan én efter hvert måltid, og hun havde alligevel aldrig nogen i dametasken. Men den havde min far luret, så han havde altid nogle i lommen, og på den måde kunne han redde hendes dag et par gange om dagen, når vi var ude. 🙂