Ja, jeg ved godt, jeg poserer lidt som en reality-deltager til premiere på 167. udgave af MasterChef, men man er altså nødt til at bøje LIDT i benet, for at de ikke ligner træstammer, har jeg erkendt.

Indlægget er lavet i samarbejde med NEYE.

Dagens outfit indeholder en vaskeægte verdens-nyhed! På grund af min status som taske-ambassadør hos NEYE (læs om det her), har jeg i anledning af modeugen fået lov at debutere denne smukke taske, som er designet af Cecilie Toklum for NEYE.
Kollektionen består af 5 styles og lanceres her til efteråret under navnet ‘NEYE Since 1881 by Cecilie Toklum’. Kollektionen er inspireret af originale NEYE-designs fra deres 100 år gamle arkiver (jeg har set dem – helt gamle og på tyndt papir! Vildt fint!) – fortolket af Cecilie, der har skabt en smuk signaturkollektion, som er klassisk og elegant – men på samme tid edgy og rå, som vi jo godt kan lide det i dag. Det er i øvrigt også meget passende for Toklums egen stil. Den taske, jeg har med i dag, er min favorit i kollektionen. Hvis man er nysgerrig, kan man læse lidt om, hvad Cecilie Toklum selv siger om sin fine kollektion her.

Min trøje er fra Wood Wood fundet hos Jim P., og min nederdel er fra Finders Keepers fundet hos Styledoctor. Sneakers’ne er mine Adidas Stan Smith fundet på Zalando.dk.
De røde armbånd er en selvhenter fra Lalalei.dk, som snart åbner! Argh … Jeg er virkelig en hitte-på’er – ikke en afslutter. Men jeg skal nok finde ud af det meget snart. Alle sagerne ligger og hopper i deres skuffer for at komme ud og sidde på arme. 🙂

Senere i dag venter et indlæg om i går – og formentlig også om resten af i dag. Den skal jo bare lige leves først. 🙂