I scenen her forsøger Valerie at afpresse Ray Pruit til at gå i seng med hende, selvom han er kæreste med dydige Donna med de store gajoler.
I scenen her forsøger Valerie at afpresse Ray Pruit til at gå i seng med hende, selvom han er kæreste med dydige Donna med de store gajoler.

Efter at have været først græsenke de seneste par uger og siden fodbold-kone på sidelinjen i går eftermiddags, havde jeg held med at overtale manden i mit liv til at drøne på legepladsen med krapylerne uden mig denne formiddag. Efter at have ryddet op og støvsuget (jeg ved fa’me ikke, hvornår jeg blev så voksen!) har jeg smidt mig på sofaen, og netop som  jeg tændte for TV2 Zulu, poppede Ray Pruit op på skærmen med sin banged up guitar i Beverly Hills 90201. Altså dengang vi stadig kunne lide ham. Før han begyndte at kaste rundt med Donna.
ÅH, hvor jeg dog elskede Jamie Walthers, som er karakterens borgerlige navn, dengang serien løb over skærmen i 90’erne. Han var nok mit første teenage-crush efter Laus Høybye som ‘Krumme’. Jeg tog billeder af skærmen, når han croonede på scenen på Peach Pitt After Dark, og når jeg var i Hovedstaden, købte jeg postkort med hans kontrafej, som blev sat i skifterammer fra Dagli’Brusen og hængt op på væggen mellem Jette Torps autograf og et sort/hvid-billede af en mand, i bar overkrop, der bærer et spædbarn. Sig ikke, jeg var den eneste, der havde den plakat!
Lige nu har Andrea en affære med rødhårede Peter på skærmen, mens den intetanende Jesse er i en by, der vist nok hedder Boise. Hvad skal det ikke ende med!

I eftermiddag cuiser hele familien Lei Lange til Gilleleje for at hygge i min svigerfars have. Vi er jo velsignet med en Opel Karl denne weekend, og ungernes farfar holder sommer-fest, så det kunne ikke passe bedre.

Jeg har i øvrigt trukket en vinder i Lotto-konkurrencen om et gavekort til en middag for to på 2.000 stakater! Vinderen er Camilla! Jeg elsker, hvordan hun vil hædre mandagen med store bøffer og en lille brandert. Der skulle være rigeligt til begge dele i dette gavekort, Camilla! TILLYKKE! Send mig en mail på mmleilange(a)twinpeaks.dk, sp du kan indkassere din gevinst. 🙂

camilla