3
Her ses jeg i frøperspektiv (fotografen insisterede på, at denne vinkel virker benforlængende for iagttageren) flankeret af dejlige Lisbeth Østergaard og labre Eva Harlow, som så hjerteskærende fortrød, at hun havde iklædt sig en rullekrave i 30 graders varme. Men laber var hun!
1
Damen til højre er i min optik kongerigets smukkeste eksportvare! Nadja Bender bor i New York, og hun er hjemme for at gå Ganni-showet i denne uge. Hun og hendes agent, Rosa, som ses til hendes venstre side, var et enormt underholdende indslag for mig denne aften.
4
Dygtige bloggere fra venstre: Emily Salomon, Marie Hindkær og Funda Christophersen.
5
Cecilie Stenspil har efterabet mig og er også blevet sommerblond (hun vrøvlede om, at det var til en rolle), og hun bliver her nusset om af Marianne fra The Body Shop.
Ellen Hillingsø er et muntert indslag i enhver forsamling. Jeg havde lidt æresfrygt for hende, før hun i foråret spillede sammen med Jon. Nu er det gået op for mig, at hun er mere almindelig end gennemsnittet. Og enormt behageligt selskab. ;-)
Ellen Hillingsø er et muntert indslag i enhver forsamling. Jeg havde lidt æresfrygt for hende, før hun i foråret spillede sammen med Jon. Nu er det gået op for mig, at hun er mere almindelig end gennemsnittet. Og enormt behageligt selskab. 😉
Aftenens værter: Charlotte Torpegaard og Uffe Buchard.
Aftenens værter: Charlotte Torpegaard og Uffe Buchard.

Jeg havde modtaget en håndskrevet invitation med indbydelse til et selskab i går aftes. Indbydelsen var skrevet af selveste Uffe Buchard (han sværgede, at han selv havde gjort det – og at han fortrød projektet efter de første fire …).
Mine forventninger til denne Beauty Buffet hos Darling Creative Studio var relativt høje, og de blev ingenlunde gjort til skamme, da jeg i den første dør blev mødt af en pige, der serverede MUMM champagne og i den næste dør blev tilbudt at komme til at dufte af den nyeste parfume fra Gucci. Så var stilen lagt!

Det lille, smagfuldt indrettede studie var stoppet til randen med de seneste skrig indenfor skønhed, og rundt om de revolutionerende nyheder spankulerede mænd med fancy pindemadder og damer med bobler og chokolade. Og imellem dem var der bloggere, celebrities og andet godtfolk. Vi blev smurt ind, cremet til, fik makeup-tips og hårstylings-anbefalinger alt imens sladderen rungede, og solen bagte.

Jeg havde glemt at tjekke vejret, inden jeg forlod hytten i Vestergade, så jeg gik på gaden iført det ene af mine todelte sæt fra American Apparel. Det tykke af dem. Kill me now, hvor var det varmt! Jeg kan desværre ikke finde sættet på deres hjemmeside – men hvis man er ude i at ville købe en af deres højtaljede nederdele, vil jeg anbefale at gå en størrelse op. Det har jeg gjort med dette sæt, fordi det andet altså blev lidt for stramt efter en tur i vaskemaskinen. Nederdelen kravler op, når man går, og det er altså alt andet lige ikke super-classy at skulle gå og hale ned i sin robe dagen lang.

Dagen i dag står på shows fra morgen til aften! Jeg har mobil og skærm under armen og gør mit bedste for at dokumentere så meget som muligt – så hvis man ikke er til den slags, er det i denne uge, man skal kigge væk. 🙂

Nyd solen! Åh, nyd den, den er så dejlig! <3