Jeg er i skrivende stund til et voldsomt fint arrangement på Bistro Boheme (der er gættefrihed i forhold til, hvor indlægget mon er forfattet) i anledning af lanceringen af NEYEs nye, smukke taskekollektion designet i samarbejde med Cecilie Toklum! Hendes ansigt er lige så smukt, som hendes efternavn er weird!

Min favorit er denne taske ved navn ‘Nicoline’, som er stor og rummelig og stadig feminin i designet. Alle tasker er inspireret af gamle tegninger af NEYE-kollektioner fra 1800-tallet.

Min kjole i dag fandt jeg i Røde Kors til eventet i onsdags – den er oprindeligt fra H&M. Så det er både budgetvenligt og vintage! A’hvabbehar! Mine sko er Adidas Stan Smith. 🙂

Med ønsket om en dejlig solskinsfredag! Nyd den ekstra, måske er det sidste chance for bare ben i år!


Herover ses smukke Cecilie Toklum – og jeg. 🙂