10

Fru Lange unplugged! Her ses mit officielle “jeg har ingen møder i dag”-look. 😉 Ingen makeup og uvasket hår. Det virkede passende på en kontor-hyggelig tirsdag, hvor tunge dråber løber dovent ned ad ruden udenfor, mens vi hygger med radio-musik og blomster indenfor.

Jeg vågnede i morges i et kosteligt humør – velsagtens fordi, jeg i går faldt i søvn med et smil på læben. I går aftes havde jeg den aldeles udelte fornøjelse at være værtinde ved The Body Shops uofficielle lancering af ‘Spa Of The World’-serien, som kan fås overalt og er så lækker, at man tror, det er løgn!

8 7Traditionen tro blev der budt på Lange-lækkerier – denne gang i form af både chokolade- og gulerodskage, cola, lemonade og lakridskonfekt! Samtidig kunne gæsterne få rådgivning om alt indenfor hudpleje og badeværelses-lady-ness, man kunne få en håndmassage og hyggesludre med hinanden, hvilket vi gjorde højt og længe!
Vi var sågar nogle (okay, måske kun mig …), der hoppede i badekaret og blev kølet lidt ned, da temperaturen i The Body Shops lokaler på Strøget ramte tropiske højder.
5 4
Flere har spurgt til mine fine, gule sko fra Adidas, og de er altså købt hos Henny & My, hvor de lige nu er sat ned med 50%!

Af hjertet tak for en fantastisk aften! Gæsterne var jo 25 læsere, der blev udtrukket i en lodtrækning, som alle havde en veninde med, og TAK fordi, I altid er så motherf**king søde, når jeg møder jer ude i verden! Så mange gode vibes, så mange hyggelige historier og store krammere. Var verden fuld af folk som jer, ville det være endnu federe at være til – og jeg synes jo egentlig, det går ret godt i forvejen. 😉

Og bare vent … I løbet af de næste par måneder tager damerne fra The Body Shop og jeg på en regulær Spa Of The World Danmarks-turné! Vi kommer til at ramme både Fyn og Jylland, og jeg glæder mig simpelthen helt tosset. Samtidig med at jeg er hamrende nervøs for, at det skal vise sig, at jeg faktisk kun har læsere på Sjælland, og så kommer vi til at stå dér i nogle halvtomme butikslokaler fulde af creme og være nødt til at spise al kagen selv … 😉

Se flere billeder fra aftenen (hvis man gider) på Instagram: #TWINPEAKSXTBS

Og så svarede jeg i øvrigt på 5 hurtige spørgsmål på Isabella aka Frk Froms blog forleden. Læs med her, hvis det var noget!

Kathrine og jeg går efterhånden way back - hun var sågar med sidste år, da vi holdt The Body Shop-aften!
Kathrine og jeg går efterhånden way back – hun var sågar med sidste år, da vi holdt The Body Shop-aften!

 

Flere yndige gæster! TAK fordi, I kom! :-)
Flere yndige gæster! TAK fordi, I kom! 🙂
At man kommer hele vejen fra Kolding for en enkelt aften kan godt gøre Mor Lange blød i knæene. TAK! :)
At man kommer hele vejen fra Kolding for en enkelt aften kan godt gøre Mor Lange blød i knæene. TAK! 🙂
Selvom Isabella er stoppet med at være i praktik i Townhouse, gad hun heldigvis godt hygge med os i selskab med yndig veninde.
Selvom Isabella er stoppet med at være i praktik i Townhouse, gad hun heldigvis godt hygge med os i selskab med yndig veninde.