Det er mandag og mega-varmt, og jeg hentede som vanligt krapylerne klokken femten. Varmegraderne og det smukke solskin fik mig til at længes mod New Yorks splash pools, som bestod af sprinklersystemer på legepladser, der agerede som nedkølende underholdning til særligt min søns store fornøjelse. 

Relativt intetanende om den treat, jeg havde i vente, drog jeg med min propfulde Bugaboo mod legepladsen i Skydebanegade, som vi en enkelt gang tidligere har besøgt med stor succes. Krapylerne legede glade og med bare tæer i den enorme sandkasse, mens jeg sludrede med en anden småbørnsmor. Hun kaldte mig for en amatør, og det med rette, for hun var mor til trillinger, som alle tre fylder to i morgen!
Efter en rum tid så jeg mig omkring på legepladsens enorme areal, og lige rundt om hjørnet fra hvor vi opholdt os, spottede jeg det største og mest indbydende soppebassin, jeg i mit livs skabte dage har set! Jeg spurgte en tilsynsførende til reglerne, og hun sagde til min store glæde, at det var OK, jeg ikke havde børnebadetøj med – bleer var nok. Netop i det sekund stødte Jon til os, og med et barn hver ved hånden, begav vi os ud i de vilde vover. 

Hugo sprang omkring som et føl på græs – et føl med historiens tungeste ble. Berta gik mere forsigtigt til værks og sørgede møjsommeligt for ej at få bleen under vand. 

Det var en aldeles himmelsk oplevelse, som jeg vil anbefale til alle. Særligt folk med børn. Eller måske faktisk KUN folk med børn… 🙂 

Men ikke desto mindre: GO! Vi tager i hvert fald tilbage igen i morgen!