Alting har en ende, en spoleorm har to, og Kim Kardashian har én, der er helt enormt kendt!
Enden for yndige Isabellas praktikophold her i Townhouse er faretruende nær. Faktisk så nær at i dag er hendes absolut og uigenkaldeligt sidste. I tre måneder har Isabella indgået som en del af teamet imellem Fie fra Gobabygo og moi. Hun har hjulpet, støttet, kommet med gode input og samtidig knoklet med sin egen blog.
Hvis nogen kender nogen, der mangler én som Isabella (hun er mest interesseret i jobs, hvor hun kan få mulighed for at skrive), så giv endelig lyd!

I anledning af hendes afslutning i dag har Fie og jeg inviteret Isabella til frokost på Pastis, og mens vi gnaver bøf, har jeg givet ordet til Isabella her på bloggen! Som den første og nok også den eneste nogensinde har hun allernådigst fået lov at gæsteblogge her på domænet. Det manglede vel egentlig bare. 🙂

Hvis man vil se mere til Isabella og hendes univers, kan man med fordel besøge hendes blog her.

Som de fleste af jer efterhånden ved, så har jeg de sidste 3 måneder været praktikant for to søde og lækre damer, nemlig hhv. Fie og Mette Marie, men alting har jo som bekendt en ende, og jeg har sidste dag i dag. Det skal fejres, og i den anledning er jeg så heldig at være inviteret på Pastis i eftermiddag, hvor vi alle 3 skal sludre og hygge os for sidste gang (Hulk hulk). Armen, der er vitterligt ikke et øje tørt, det bliver helt fantastisk, og så er det da noget af en happy ending. Ikke at jeg har prøvet netop den del før 😉 

Nå men for at beskrive forløbet, så har jeg jo været delebarn så at sige, i og med at jeg har hjulpet både MM og Fie. Jeg har allermest haft lyst til at hjælpe dem begge to på én gang, og det har heldigvis kunne lade sig gøre det meste af tiden, da vi jo sidder på et fælleskontor, og det er altså hyggeligt! Jeg har virkelig nydt min tid på kontoret med alt hvad det indebar. Jeg har blandt andet hjulpet den søde Fie med til tider kæmpe Gobabygo ordrer, og mindre og hyggelige kundeordrer, som jeg har pakket ind med intet mindre end LOVE, med fint lyserødt bånd og personligt håndskrevne kort, den del hygede jeg mig gevaldigt med. Derudover har jeg hjulpet Mette Marie med at planlægge og holde orden på sagerne, og været en slags logistik kontrollør så at sige, høhø. Jeg har virkelig fået en masse gode sommeroplevelser, som jeg er meget beærget over at have fået lov til. Jeg har blandt andet været med til en masse spændende events hvor denne nyopstartede blogger, Frkfrom her, har fået lækker mad, fantastiske drinks og gaver i lange baner. Derudover har jeg været så heldig at have mødt nogle af de skønneste, smukkeste og mest velklædte piger jeg længe har set og endda fået nye bekendtskaber, som ikke kan købes for penge! Ikke mig bekendt da 😉 Piger som alle deler den samme interesse for at få bogstaver til at lyde farverigt og humoristisk, på den ene eller anden måde. Nogen gange med forskellige budskab og indhold, og hvor er det dog fantastisk. Et unikt fællesskab som jeg håber at kunne fortsætte med at være en del af! Alt i alt så har jeg haft nogle gode måneder i det skønneste selskab, på trods af nogle hårde pakkedage ind i mellem, (både for Fie og jeg), så har humøret været højt og når man så oveni købet er havnet i det bedste selskab, så er det jo sådan set lige meget hvad man laver, ikke sandt? Jeg vil gerne give en stor ros til Både Mette Marie og Fie som begge har fået mig til at føle mig som en del af kontoret. Fie der er hjertevarm og skøn, og Mette Marie aka. fru lange, som altid er klar på en lækker bemærkning og er noget så nærværende. Hun har været så dejlig og hjælpsom, specielt i forhold til min nyudklækket bloggertitel. Jeg kommer virkelig til at savne de to. 

Praktikken har om noget givet mig sved på næseryggen over at samtlige damer på kontoret, har den vildeste tøjstil, jeg er evigt misundelig og beundrer hver og en. Jeg undskylder hermed de gange jeg er kommet for sent, for hvis jeg led af tøjkrise i forvejen, så blev dette sat ydeligere på prøve. Jeg skulle jo helst gå nogenlunde i et med resten af tapetet, om det har kunne lade sig gøre, ja det må være op til de lækre damer at bedømme! Over and out herfra, håber I har en helt igennem farverig aften, og vil nyde alt det i rammes af på jeres vej.

Kærlig hilsen Isabella aka Frk. From.