fodbold

Det er nok ikke gået manges næser forbi, at min mand medvirker i en film, der får premiere lige om lidt (se traileren her). Helt præcist er der gallapremiere på lørdag (jeg har kun LIDT tøjkrise), og på næste lørdag er der publikumspremiere.
Og fordi, filmen handler om danskens EM-sejr tilbage i 1992, og det er noget, de fleste af os kan forholde os til, har man rulle det helt store to-do ud i anledning af lanceringen. Skuespillerne, som spiller Laudrup, Fakse, Vilfort, Christofte og alle de andre fodboldhelte, har den seneste uge rejst land og rige rundt i en turbus og besøgt en masse biografer, som har vist filmen til forpremierer. Så har publikum inden eller efter filmen kunne spille spørgsmål og få drengene til at gøre ting.

Jeg har lagt pres på SF Films pressechef og har fået lov at vise filmen til en flok kvindelige, danske bloggere, så de forhåbentlig kan overbevise en masse kvinder om også at tage ind og se filmen – selvom den handler om sport. Jeg har set den, og den er simpelthen awesome! Jons rolle er ikke den største, men han kører til gengæld som den eneste på hele holdet 100% natursnegl! (Indsæt selv flekset emoji-arm).

Så i morgen, fredag, skal jeg modtage et udvalg af det ganske, danske lands allerbedste (synes jeg) bloggere i SF Films egen biograf på Islands Brygge, og jeg har naturligvis skaffet slik og bajere til formålet! Jeg glæder mig åndssvagt meget!
Jon havde egentlig lovet at tage med og agere kendt skuespiller på vegne af de andre, men der skal jo være nogen, der holder øje med krapylerne, så vi må nøjes med at se dem på skærmen. 🙂