Atter i dag har jeg optrådt påklædt ude i det ganske, danske land. Jeg har været til et lanceringsarrangement hos Jewelry and Love, jeg har været på kontoret, jeg har haft ungerne med i shoppebassin på Skydebanegade-legepladsen, og vi har danset til Roxette i stuen, efter at ungerne havde voldædt den medister, jeg stegte til dem. De var pjattede med den pølse! Jeg kom til at skrive i en SMS til Jon, at vores unger kan ordne en medister hurtigere en tøserne i Istedgade, men han synes vist, det var upassende, så det må jeg hellere undlade at skrive her på bloggen. 
Dagens kluns er en lædernederdel fra Muuba fundet her, og overdelen er en splinterny sag fra Baum und Pferdgarten. Skoene er mine glimmer-darlings fra Nome Footwear. Tasken er fra Mulberry. 

Krapylerne sover nu tungt efter aftenens disco-fest (Uddrag kan ses på Instagram), så jeg vil sætte tænderne i de ‘Store Bøffer’ fra Samba, jeg købte i Lidl tidligere i dag, mens jeg tager mig sammen til at rydde lidt op, inden Jon kommer hjem. 

Med ønsket om en storslået onsdag aften!