mommies
Nutidensmor, Lortemor og Karmamili.

Vi kvinder kan i sandhed være en underlig størrelse! Jeg skrev for et par måneder siden et indlæg om, at afstemningen i anledning af nomineringen af emner til Børn I Byen-prisen var iværksat. Man kunne skrive og nominere de mommyblogs, man synes fortjente at blive en af de fem, som var nominerede til at kunne vinde Børn I Byen-prisen 2015 for ‘Bedste Blog. I samme indlæg skrev jeg, at jeg synes, det ville være forkert at nominere mig, da jeg ikke længere skriver udelukkende om krapyler, og det er der så mange andre, der går så aldeles fremragende. Og alligevel kunne jeg ikke undsige mig for at blive en kende skuffet, da jeg så de fem navne og sandede, at mit eget ikke var blandt dem! Pinligt, men sandt. 😉

Men jeg står ikke desto mindre ved mine ord og glæder mig over, at nogle af mine personlige favoritter er nomineret. Og så undres jeg over, at Mortilto og Sngelcille ikke er blandt dem, for dem KAN man da ikke undgå, hvis man er til mommyblogs! Dejlige damer, I er på MIN top-5! 🙂

De nominerede til Børn I Byen-prisen for Bedste Blog i år er følgende:

2verdener, som er helt ny for mig! Men jeg er allerede helt betaget af Esras smukke billeder både på blog og Instagram! Så smukt!

Karmamili, som er skrevet af dejlige Christina, som jeg gik på 1-årig HH med tilbage i starten af de forgangne årti. Kvinden er i kronisk godt humør, hvilket hun lader gå ud over sine taster, og det kan man ikke blive andet end tossegod af.

Mors App, som jeg heller ikke kendte før nu, men som åbenbart er skrevet af en kvinde, som finder og tester børne/mor-apps i samarbejde med egen avl. Fandme godt tænkt!

Nutidensmor, som startede ud med at have en succesfuld Instagram-profil, som hun til sidst klogelig bredte ud over en blog. Hun skriver sjovt og underholdende og selvironisk om moder-livet i Aarhus. Hun er et frisk pust i bloggerverdenen, og hun er meget hurtigt blevet en af de helt store spillere, hvilket er vanvittigt velfortjent efter min mening.

Lortemor, som skriver råt og ærligt om sit liv, som mest af alt rummer kærligheden til sin søn, Alfred. Trine, som er Lortemors borgerlige navn, er the mommyblogger, hvis man spørger mig, og hvis det ikke var for hende, ville der ikke findes noget at være forskellig fra. Hun har været på scenen længere end alle andre, og hun bliver sikkert ved med at blogge længe efter, folk er gået hjem eller blevet drukket under bordet.
Hun er sej, sårbar, sjov og leverer stabilt godt dag efter dag, uge efter uge. Hun lader folk komme ind, hvor vi andre ikke tør, hvilket har trøstet mig mange gange, når jeg troede, at det kun var mig, der havde det på én eller anden måde.
Jeg er kommet frem til, at min helt personlige og subjektive vurdering er, at Lortemor bør vinde Børn I Byen-prisen i år. For hvis der havde været sådan en prisuddeling i alle de år, hun bloggede, inden vi andre kom til, havde hun vundet den! Og hun fortjener den stadig. Den pris må være hendes i år! Og så kan Nutidensmor få den næste år. 😉

Man kan selvfølgelig stemme på lige præcis den blog, man lyster, lige her. Og hvis man ikke kender dem, der er med, er det jo en ret certificeret liste med toppen af poppen indenfor bleer og ballade, kan man sige!

TILLYKKE til alle de nominerede fra bettemor Lange!