11938925_10153533265651886_1113629229_n

Jeg er jo lidt en sucker for at se tilbage i tiden. Jeg kan godt lide at fejre ting, der sker, eller årsdage for ting, som er sket, og jeg lader aldrig en anledning gå ufestet forbi! Der er ikke altid nødvendigvis lagkage og boblevand indover, men jeg falder i staver og får optur over at anerkende, hvor meget (godt), der er sket, siden dengang.
Jeg har for eksempel også tilmeldt mig den der feature på facebook, hvor jeg hver dag får en update om, hvad jeg postede for præcis ét år, to år, tre år og fire år siden. I går fandt jeg ud af, at jeg for tre år siden havde min allersidste solo-aften på Meinungsgade netop d. 30. august. Dagen efter (Altså i DAG!) flyttede jeg sammen med Jon i Vestergade. Det er kun tre sølle år siden! Og se, hvad der sket på de år! Det er da værd at falde i staver over … 🙂

11938959_10153533265671886_672953224_n
I weekenden var vi i Gilleleje for at besøge Krapylernes farfar, som lagde have til vores bryllup for lidt over to år siden. Jeg fik taget det traditionelle gynge-i-haven-billede, som jeg viste her, og da vi søndag formiddag gik en tur ned til ned til havnen, kom vi forbi et stort træ, hvor Jon legede, da han var barn. Fordi han ligesom jeg er forfalden til nostalgi, insisterede han på, at vi på vores bryllupsdag fik taget billeder foran netop dette træ, som dengang for to år siden var så stort og bredt, at det på billederne ligner, at vi er fanget i et eventyr.
Da vi kom forbi i går, var vejret noget mindre eventyrligt end sidst, og vi var begge noget mindre velklædte – men jeg fik alligevel min svigerfar til at knipse et billede af det, brylluppet har ført til – nemlig os, der stadig snaver, og nu med krapyler på sidelinjen. 🙂

11939041_10153533293736886_2091530776_n

Jeg er jo ingen ekspert, men jeg har prøvet at skrue lidt på farverne på min iPhone, så de ligner originalfotoet mest muligt. 😉
De originale billeder er i øvrigt taget af Anders, som står bag Hein Photography. Han tog billeder hele dagen til vores bryllup, det er ham, der har taget alle professionelle billeder af Jon de sidste mange år, og det er også ham, der står bag mit mavebillede, som han tog præcis en uge før, Hugo og Berta kom til verden. Han er nok at betegne som vores hus-fotograf, og jeg kan kun anbefale, at man tjekker ham ud, hvis man har brug for at blive fotograferet – se hans fine billeder her.
Bonusinfo: Ved siden af fotografiet er han i øvrigt skuespiller. Eller også er det omvendt. Han spillede blandt andet med i TV-serien 1864.