3
Jeg eeeelsker, når festen trækker ud i gaden, så København ligner Berlin på en god dag! Sådan som i aften. Happy Pride! <3

Indlægget er lavet i samarbejde med The Body Shop – Spa Of The World.

Netop hjemvendt efter endnu en dejlig dag i Lones Lune, mødtes vi på vores færd fra Nørreport Station til Vestergade af en sand vrimmel af kulørtklædt kærlighed, der i alle højder, drøjder, former og farver slangede sig rundt imellem hinanden. Slangeriet tog sit udgangspunkt på Rådhuspladsen, og efter at have erfaret, at alle gaderne i vores umiddelbare nærområde var totalt ufremkommelige, frygtede jeg lidt for Vestergade, som jo ligger tættest på episcentret af dette populære party. Heldigvis har de Pride-festende alt for meget stil til at frekventere steder som Heidi’s Bierbar og Guldhornene, som vi ydmygt kan byde på, så støjen er i al sammenligning minimal lige præcis her, hvor vi bor, og krapylerne bobler nu tungt og godt, mens faren spiller digitalt fodbold, og jeg refererer hændelser på Internettet.

Nu til noget ganske andet!
2

Jeg har en gang tidligere (for næsten et år siden) holdt et fantastisk vellykket event i samarbejde med The Body Shop. Lige siden dengang har vi ventet på den helt rigtige anledning for at gentage successen – og den har nu endelig indfundet sig!
The Body Shop har lanceret en verdensnyhed. Og med “verdensnyhed” mener jeg en nyhed, som er formet af hele verden. Serien ‘Spa Of The World’ indeholder nemlig en række af udsøgte produkter produceret med de fineste ingredienser, som er hentet fra alle hjørner af kloden. Man har været i Marrakech, Himalaya, Chile, Egypten, Kina og mange, mange andre steder, og resultaterne er ret mageløse! Selv emballagen er så elegant, at man har lyst til at købe et badekar med løvefødder og lade hele baduljen flytte ind på kanten.
I anledningen af den internationale lancering var jeg med det danske The Body Shop-team i London, hvor vi fik en introduktion til de sygt lækre hjemmespa-produkter, håndmssage, duftforklaringer og meget andet. Og jeg har altså fået lov at invitere 25 læsere med til et lignende arrangement her i København! Intet mindre!

1

I The Body Shops butik på Strøget skal vi hygge os i et par timer, mens vi spiser MM-snacks (altså lakridskonfekt, kager, bobler og ting i den dur), sludrer med hinanden, får håndmassage og snakker produkter. Man må dufte, prøve, spørge og smage – hvis man lyster. Og alle går selvfølgelig hjem med en lækker goodiebag oven i hatten! Alle 25 vindere må tage en selvvalgt ven eller veninde med.
Det bliver så knald-hyggeligt, at jeg nææææsten ikke kan rumme det! Jeg glæder mig sådan til at sludre med nogle af jer, jeg “kender” her fra bloggen, spise guf, drikke cava og dulle igennem med lækre spa-sager!

Arrangementet finder sted mandag d. 24. august 2015 kl. 19.30 – 21.30.
For at deltage i konkurrencen om to “billetter”, skal man sende en mail til sara.Frandsen@thebodyshop.com med sit navn. I emnefeltet skal man skrive “TWINPEAKS x THE BODY SHOP”.
Vinderne bliver trukket d. 21. august – altså på fredag!

Og hvis der skulle sidde nogle læsere på Fyn eller i Jylland og tænke “For fanden, mand, hvorfor sker alt det sjove altid i hovedstaden?!”, så kan I godt tænke om igen … Bare vent! 😀