2

Åh, jeg elsker modeugen! Jeg er hele dagen løbet ind i enormt trendy mennesker, som med påtaget sved på panden ytrer, at de “baaaaare ikke kan overskue modeugen i år og altså højst skal til fire ting” … Jeg kan overskue det HELE og har tænkt mig at tage med til alt det, jeg overhovedet kan få fedtet mig ind til!

1
I morges startede jeg dagen i den mondæne ende af Amager (blandt lokale kaldet “Holmen”, hvor Tommy Hilfiger viste tøj og serverede morgenmad. Det var ikke meget kluns, man fik set på, for selvom folk ligesom ved, at vi kommer til at møde hinanden flere gange, end vi har smalltalk nok til i løbet af de næste tre dage, skulle man lige sige hej og kindkysse, da morgenens arrangement officielt var ugens første. Og desuden serverede de havtorn-is i røg og damp. Jeg kan ikke lide havtorn, men jeg tror ikke, der var mange, der bemærkede, at jeg i stedet spiste tre croissanter. De var små.
3
På vej derfra mødte jeg heeele ELLE-holdet! De så alle sammen fortrinligt ud, og efter deres fodtøj at dømme, skal vi vist have fat i nogle sko med snører ASAP.

6
I selskab med Sille Henning (det er hende, der ses som nummer to fra venstre her ovenfor) cyklede jeg tilbage til centrum, hvor vi var til endnu en morgenmad – denne gang hos Modström. Se en lille film fra min morgen på Instagram, i øvrigt: @twinpeaksdk
5
I gården, hvor Modström viste en smuk kollektion, voksede jordbær i krukker, og man måtte gerne smage, hvilket jeg gjorde. De smagte faktisk lidt bedre end de skovjordbær, vi har i kolonøjseren, og det siger ikke så lidt!
7
Lovechild 1979 stod for det officielle åbningsshow, og de viste fine klæder, som nok skal være nemme at parre med ting, man i forvejen har i skabet. Meget klædeligt og pænt. Makeuppen på modellerne var afdæmpet, og det samme var deres garn.
8
Midt på eftermiddagen var jeg et smut i Kødbyen, idet jeg var inviteret til lancering af nogle nye produkter fra Lancôme. Jeg bruger næsten udelukkende læbestifter af det brand, så jeg mødte troligt op. Desuden stod Henrik Steensen, som er Medinas makeupartist, for præsentationen, og han kalkede også min facade med den nye Foundation og gav mig farve i kinder og på læber. Rummet, vi befandt os i, hed ‘Red Tube’, hvilket affødte mange upassende samtaler rundt om bordet. Lige i min ånd!

9
Efter mit franske visit hos Henrik, strøg jeg på jernhesten hele vejen ud til Paustian på Østerbro, hvor Ole Yde viste en super-elegant og overraskende wearable kollektion! Jeg havde faktisk aldrig regnet med at skulle se ham lave denim, men han gjorde det på en feminin og super-smuk måde. Ingen forvasket 90’er-stemning overhovedet! Jeg fik lidt tanker til By Malene Birger, når hun er bedst, på nogle af hans pieces, hvilket jo kun er en dejlig ting.
10
Mine cool eks-kolleger sad lige overfor mig, og som de eneste blev de ubarmhjertet bagt i solen fra ovenlys-vinduet, som sandt at sige var latterligt skarp. For at kunne passe deres arbejde og rent faktisk se de fine stykker tøj på catwalken, var de nødt til at tage solbriller på, hvilket de selv grinede en del af. For auraen af “Anna Wintour” er ikke til at tage fejl af, huh? 😉
12
Næste show på min kalender var Lala Berlin på Rådhuset. Her mødte jeg altid muntre Kenny Aleksandr, som var så sød at gå ned i knæ, så jeg så højere ud, da vi fik taget et fælles-foto.
11
Jeg tænker nok lidt for meget på partisaner-tørklæder, når jeg tænker på Lala Berlin, så showet, der var meget fint og udelukkende med anvendelige sager, var en velkommen øjenåbner.
15 14
På vej mod kontoret strøg jeg forbi re-åbningen af Stig P.-tbutikken, der i samme anledning serverede de mest velsmagende burgers, jeg længe har fået! Jeg hentede en cola i 7-Eleven for at fuldende miraklet, og lykken var gjort!

I skrivende stund er klokken lidt i 19, og jeg har tre shows tilbage i dag, inden jeg slutter af til fest på D’Angleterre! Åh, I kan TRO, jeg kan overskue det! 😀