pp
Okay, det er jeg ikke. Men jeg blev sgu helt i tvivl i går aftes!
Jon er stadig i Jylland, og jeg har lidt en dum vane med, at mine alene-aftner forsvinder i zapperi på TV’et simultant med formålsløs scrolleri på de sociale medier, og det er jeg træt af. Derfor havde jeg besluttet mig for at se en film. Sådan helt – fra ende til anden.
Jeg var i humør til ‘The Devil Wears Prada’, men den kunne jeg desværre ikke finde på nogle af de streamingtjenester, vi abonnerer på, så jeg loggede i stedet på BlockBuster-app’en, og den foreslog mig at bruge halvanden time på ‘Pitch Perfect’. Jeg har for nylig spottet plakater med reklame for en ‘Pitch Perfect 2’, og de har fanget mig, fordi jeg elsker Rebel Wilson næsten lige så højt, som jeg elsker nougat. Desuden har jeg noget for film med folk, der synger. Jeg har også set alle afsnit i alle de sæsoner af ‘Glee’, der blev lavet, før Krapylerne kom til verden. Siden da har jeg nemlig mest set serier sammen med Jon, og den slags gider han altså ikke.

Jeg vil absolut ikke sige, at jeg fortrød mit valg af underholdning den magelige mandag aften, men jeg blev sgu alligevel en smule overrasket, da jeg under finalesangen til sidst i filmen oplevede mig selv hikse og småtude, idet Becas far rejser sig op fra publikumsrækkerne og klapper af hende. Jeg ville egentlig have holdt på, at der skulle noget mere til at få tårekanalerne til at løbe over hos mig, men nææh nej! Der sad jeg helt i mine følelsers vold, havde gåsehud over den dejlige remix-sang og våde kinder over kærligheden som en anden hormonforstyrret husmor.

Filmen kan anbefales, hvis man er alene hjemme eller vil underholde sig i selskab med en god veninde. Heteroseksuelle mænd vil som udgangspunkt ikke kunne lide den, og der er i øvrigt heller ingen lækre mænd i den. Jo, måske lidt skolens radio-chef, men han går hele tiden rundt i langærmede trøje og løfter kun op i blusen én gang.
Man skal se den for Rebel Wilson, som spiller ‘Fat Amy’ og for sangene. 🙂

For resten – nu jeg har jer:
Hvem vil med til mega-hyggeligt arrangement i The Body Shop på fredag?

Arrangementet finder sted mandag d. 24. august 2015 kl. 19.30 – 21.30.
For at deltage i konkurrencen om to “billetter”, skal man sende en mail til sara.frandsen@thebodyshop.com med sit navn. I emnefeltet skal man skrive “TWINPEAKS x THE BODY SHOP”.
Vinderne bliver trukket d. 21. august – altså på fredag!
Læs mere om arrangementet nederst i indlægget her.