mm1
Jeg var i går skruet ned i en højtaljet nederdel fra Zara i vaskeægte fantasy-læder, som jeg købte i New York. Den sidder faktisk overmåde fortrinligt bagpå (hvis jeg selv må sige det), men jeg kunne ikke rigtigt lide at vende mås til, da den fremmede dame hos Marc Jacobs snappede et foto af mig til mandagens event i Magasin (se en lille amatørfilm derfra på @twinpeaksdk). Så I må tro mig på mit ord.

Nederdelen har jeg parret med en stribet T-shirt fra American Apperal og mine Stan Smith fra Zarenza.dk. De og mine gule Adidas (som ses her) er mine favoritter for tiden.

mm3

Inden aftenens ChriChri-party, hvor jeg medbragte egen mand, var jeg hjemme for at skifte kluns. Egentlig ikke fordi, jeg ikke mente, at det på disse billeder var festligt nok, men af den simple årsag, at jeg i al hast mandag morgen kom ud af døren uden at have fået deodorant på. Og idet solen skinnede varmt og vidunderligt, var det en virkelighed, der pludselig blev mig en kende for virkelig, da jeg stod til Vila X Røde Kors-event, og de havde glemt at åbne vinduerne, og jeg skulle kindkysse gamle kolleger og nye bekendtskaber …

Så om aftenen var jeg iklædt min røde amerikaner-favorit fra Karen Millen (denne her) over nyvaskede armhuler. 🙂