peter

Midt på Rådhuspladsen (eller så godt som – reelt set lige overfor Strøget, rundt om hjørnet fra Dagmar Bio) ligger en kæmpestor slikbutik ved navn SlikParadiset. De har det største udvalg af bland selv-slik, jeg nogensinde har set (udenfor Sverige), og det koster 8,95 kr. pr. 100 gram. Det slår ganske vist ikke de nørrebroske kioskers lavpriser, men for det sted midt i byen er det en ganske fair betaling!

Indehaveren er en overmåde behagelig mand. Det er nok ikke nødvendigt at fortælle, at jeg frekventerer etablissementet relativt ofte, og vi har for vane at udveksle de almindelige høfligheder med hinanden, når vi mødes ved kassen og vægten.

peter2I går tog jeg Jon med ind i Paradiset efter vores date i Kødbyen, og jeg var i et vældigt godt humør. Ejeren trissede rundt og fyldte slik i hylder på væggen, og jeg afbrød ham og spurgte, om nogen nogensinde havde fortalt ham, at han ligner Peter André. For det gør han! Han vidste end ikke, hvem Peter André var, men efter at min ven Google havde vist ham op til flere billeder af idolet (mange af disse i bar overkrop med svulmende overarme), smilede min nye ven mere og mere og sagde til min mand, at jeg var en sød pige. Han var ganske tilfreds med sammenligningen og slet ikke uenig.

Jeg fortalte ham om min blog og bad om lov til at tage et billede af ham for at kunne bevise min påstand overfor jer, kære læsere. Han indvilligede straks og stak mig et yderst professionelt pose, som var en blogger værdigt. Jeg arbejdede hårdt for at få ham til at smile, men det var han desværre ikke med på. Han ligner ham nemlig mest, når han smiler.

peter1Ved kassen betalte vi for vores 278 gram blandet slik, og som en ekstra venlighed gav ejeren os fire gratis lakridsstænger med i købet.
Opfordring hermed videregivet: Opsøg SlikParadiset på Rådhuspladsen i København, støt den gode mand ved at investere i hans godter (det feder ikke, når det går til et godt formål), og sig noget pænt til ham, så I kan se ham smile! Hello, Peter André! 😉

Og se så lige videoen her – så skal det nok blive en dejlig aften! 😀