Advertisementopel

Jeg har fået lov at bide skeer med en ordentlig kraft-Karl i weekenden! Opel har lovet mig min helt egen Opel Karl i fire dage – og når jeg siger “helt egen”, så mener jeg det sgu!
Bilen kommer nemlig til at have et gigantisk klistermærke henover den ene side med navnet TWINPEAKS smukt svunget! Mindre kan da ikke gøre det!

Fredag skal Jon spille fodbold sammen med alle de andre skuespillere fra SOMMEREN 92. Hvert år afholder filmmagasinet EKKO nemlig en fodboldturnering, hvor man kan stille op, hvis man på en eller anden måde er en del af filmbrachen. De har selvfølgelig valgt at samle kopien af guldalderholdet, som vandt EM i 1992, og de er så beskedne, at deres holdnavn ganske enkelt er ‘Danmark’!
De havde planer om at øve helt åndssvagt op til, så de kunne føle sig lidt mere sikre på sejren, men det har de selvfølgelig ikke nået, så nu må vi se, hvordan det går. Men et er sikkert: Jon ankommer med stil! Nemlig på passagersædet i mors dyt med krapylerne bagi! Vi har nemlig tænkt os at agere heppehold, ungerne og jeg, med mindre at regnen bliver for kraftig, naturligvis. Mere dedikerede er vi altså heller ikke.

I weekenden skal vi til fest hos min svigerfar, som bor i Gilleleje. Den selvsamme have, som vi blev gift i for lidt over to år siden. Og igen kommer Karl’en til good use, da vi på den måde slipper for at tage først S-tog og efterfølgende Grisen (det hedder lokalbanen sgu i den ende af landet!), men kan ankomme standsmæssigt i egen vogn.
Jeg glæder mig til at prøvekøre det nye mirakel fra Opel, og jeg bringer naturligvis et indlæg med tanker og fotodokumentation efterfølgende.

Hvis man ønsker at være selvkørende i sin egen Karl, kan man med fordel rette sin opmærksomhed herhen. På Karls egen hjemmeside kan man nemlig vinde en Opel Karl ganske gratis i et helt år! Det gad jeg mega-godt. Men jeg må i det mindste have den i fire dage … Det er da også noget. 🙂