Tanken var, at jeg denne aften ville nedfælde mine tanker om modeugens sidste halvanden dag samt de oplevelser, der har været mine favoritter den forgangne uge. Men sagen er den, at jeg ganske enkelt er for bustet. Og Jon har købt bland-selv-slik til mig. Og selvom han har købt lidt for mange salt-lakrids-ting, lokker det alligevel at smække benene op i sofaen ved siden af Prinsen til (endnu) et afsnit af Hannibal. Jeg er bange for, at aftenens formuleringer ville blive for ringe, hvis jeg prøvede. 🙂

Til gengæld lover jeg bulder og ballade og den sidste fotodokumentation fra modeugen lige så snart, jeg har en ledig stund næste gang. Jeg kan jo ikke lade væææær’. 😉

Med ønsket om en SMUK fredag! Om det så er på festival, på dansegulv, på udkig, på jagt, på sofaen eller på skrømt. Bare det ikke er på stoffer! 😀