eve

Hoooold nu kæft, en god aften, mand!
Selvom jeg synes, jeg har spænet rundt om mig selv som en frø i en blender, siden jeg sidst sad her i min sofa, fordi jeg og Kopiernes familie lige fik den idé at tage i Zoo, blot for at opdage, at deres legeplads er aldeles uegnede for halvandetårige, som i øvrigt heller ikke synes, at kameler er sønderligt interessante. For begge mine krapyler er nu raske (Yes!), og her til aften, lige inden jeg lagde dem i seng, legede de en omgang “bunke på mor”, som de ynder, når de er i godt humør. Det går ud på, at jeg ligger på gulvet, og krapylerne kommer så spænende fra hvert sit verdenshjørne for at mødes et eller andet sted oven på mig. Og tit møsser de også. Og det er så nice.

Men noget helt andet er, at jeg har så morderlig meget optur over den gennemgående tendens i denne lille spørgerunde, som jeg postede tidligere i dag! De af jer, der har været så søde at besvare spørgsmålet indtil videre, siger, at I primært læser bloggen for den måde, den er skrevet på! HURRA! Så kan jeg blive ved med at skrive om lige det, der falder mig ind, blot jeg fortsat gør mig umage med det. Og dét gør jeg – I promise! 🙂
TUSIND tak for jeres vanvittigt pæne ord! De gør mig så umanerligt glad!

Jeg vil slutte denne søndag af med en blog-anbefaling. Muligvis kan netop denne overraske en kende, idét der er tale om en vegetarisk madblog. Og nej, I kan dæleme tro nej, jeg har ikke opgivet kød. That will never be!
Men bloggen Kitchenbyeve har fanget mig, fordi Eva, som står bag den, skriver så dejligt nede på jorden, og hun tager de flotteste billeder af det, hun laver. Og så elsker hun også kage … 🙂
Jeg har tit enormt svært ved at diversitere den tilbehør, jeg serverer til mine døde dyr, og det bliver der rusket op i, synes jeg, når jeg tjekker ind på Evas blog et par gange om ugen. Forleden lavede hun også fem fine forslag til mumset morgenmad, som gav mig lyst til at gå i seng igen bare for at kunne stå op én gang mere. Og denne choko-lagkage giver mig lyst til at blive meeeget ældre! 🙂

Man kan følge Eva i køkkenet via Bloglovin her og på Instagram her (@kitchenbyeve).