4
Området bag DGI Byen her i København er normalt ikke et sted, der frekventeres af mange andre end liderlige lovløse og de få øvrige forretningsdrivende, der har deres vanlige gennemgang i området. Men i disse dage er stedet omdannet til noget, de kalder Revolver Village, hvor der både er små restauranter, boder med Johan Bülow-lakrids, masser af fine, små steder, hvor man kan sidde og nyde solen og selvfølgelig adgang til messen, hvor brands viser de kommende kollektioner frem for indkøbere og andet godtfolk og så en showscene, som jeg havde et ærinde ved i anledning af Fonnesbechs show kl. 12 i formiddag.
Foran indgangen til den ene messehal havde man hængt disse smukke paraplyer! Jeg er helt vild med dem! Tænk engang, hvis man har sådan én skinner solen altid – også når den ikke gør! Selvom vandmaserne vælter ned over én som dårlig samvittighed på en slap søndag, så ser man op og øjner kun blå himmel og skriggrønne trætoppe! Eminent påhit!

8Fonnesbechs show var enormt pænt! Der var så mange enkle, smukke ting, som var enormt klædelige for kroppen (mit håb er, at det også gælder ikke-16-årige-model-kroppe) og i pæne farver. Fonnesbech er en gammel familie, som engang ejede et stormagasin på Strøget dér, hvor Fona ligger i dag. Det lukkede for mange år siden, men nu har den yngre generation taget teten op og designer atter kollektioner i familiens navn – hvilket efter min mening var en god idé. Jeg sad så fint lige foran catwalkens slutning på 2. række – lige bag ved Pia Allerslev. Hende fra Vild Med Dans, I ved.

1Inden Fonnesbech startede jeg faktisk dagen i Kødbyen (jeg er aldrig kommet så ofte i Kødbyen, som jeg gør i denne uge), hvor Stine Ladefoged holdt kollektionsvisning. OG serverede friske forårsruller fra LéLé! Modellerne var enormt smukke og tøjet fint.
2
Jeg så sådan her ud. 🙂
Min top er fra Bruuns Bazaar, og jakken er fra North. Det er en låner. Marie Louise, som har North, har nemlig kontor herinde sammen med mig, og jakken kommer på hylderne i webshoppen om fire uger. Den kommer til at koste lige omkring 2.900 kr., hvilket jeg personligt mener gør den til et fund til prisen!

Efter Fonnesbech kørte jeg ind på kontoret, hvor jeg ramte muren. Jeg var sgu træt efter i går, så jeg gjorde det eneste fornuftige: Jeg cyklede ned i Netto og købte Se & Hør og en rulle Oreos, og så smed jeg skoene og lagde mig til rette på kontorets fine sofa, der føltes som skabt til formålet.
7
Efter en time på ryggen fandt min ’second wind’ mig, og jeg cyklede tilfreds ud til Langeliniepavillionen for at overvære Baum und Pferdgartens show. Den duo er uden tvivl nogle af mine favoritter her i Danmark. Jeg elsker deres farver og kombinationer og synes faktisk særligt, de er dygtige til efterårs og vinter-kollektioner. Denne sommerkollektion var nu også superfin og farverig, og man kan roligt glæde sig til næste år på forhånd. Jeg skal nok bare lige have lidt mere tid til at vænne mig til alle de 70’er-referencer, men de forbliver øjensynligt i billedet et år endnu, så der burde være rig mulighed for at nå det.

6

Nu sidder jeg på kontoret, om lidt skal jeg lige rette min læbestift, og så går turen ned i gården hos Bruuns Bazaar, som traditionen tro viser show der.
Bagefter skal jeg se, hvad SaksPotts har fundet på på Rådhuset! Det er deres første show, og en lille side-info er, at Barbara Potts, som er bagenden af brandnavnet, var modepraktikant på ELLE, mens jeg arbejdede der. Og nu er hun så stor designer med show under modeugen sådan cirka to år senere! Og pigen er kun omkring de 20! Det er helt vildt. Det show glæder jeg mig sygt meget til!

Efter dét mødes jeg med Nina, Kopiernes mor, og spiser noget med bøf, hvorefter vi har planer om at nasse drinks hos Samsøe Samsøe, der holder noget tagterrasse-tamtam lige rundt om hjørnet. Tamtam, der starter med ‘tagterrasse’ har altid hørt under mine favoritformer for tamtam! 🙂