12029187_10153574696426886_1783613741_n

Jeg synes, det er ret grineren at finde på dér ti random facts, om end det altid tager mig enormt lang tid. Jeg forestiller mig, at alle andre bloggere, der gør det, bare ryster dem ud af ærmet, hvor imod jeg har taget to dage om dette indlæg.
Men det er ret skægt, når I, der læser med, skriver, at I har det på samme måde. Eksempelvis er vi tydeligvis mange i dette land, der ikke kan lide lugten af makrel i tomat, men elsker smagen, og som har hår på midterste fingerled. 😉

Here we go again! Se eventuelt flere random facts om undertegnede via links’ne nederst i dette indlæg.

1. Jeg gør mig umage med ikke at have makeup på hver dag. Jeg tror, det er en god idé ikke at vænne sig til kun at se sig selv sminket. På den måde føler man ikke, man ser så træt ud uden makeup. Og det virker!

2. Jeg glæder mig til, at Tivolis Halloween-udstilling åbner om tre uger. Selvom jeg ELSKER jul, så synes jeg, at Halloween i Tivoli er smukkere. De orange farver sammen med efterårsbladene er smukkere end de kolde grønne og hvide farver overfor den røde.

3. Da jeg var yngre, kunne jeg godt finde på at spise en portion nougatis til aftensmad. Og så nougatis til dessert bagefter.

4. Da jeg var 24, fik jeg en form for klarlys tanke om, at jeg ville få børn, når jeg blev 31. Og jeg var altså ganske rigtigt 31, da jeg blev gravid med krapylerne.

5. Jeg synes, at Bülow-lakrids smager sindssvagt godt. Men jeg KAN ikke forstå, at man kan sælge det for så mange penge per dut.

6. Jeg er begyndt at tælle ned til min fødselsdag d. 9. oktober … I dag er der 17 dage til!

7. Jeg har det med steder som med mad. Jeg kan få en craving og spise det samme til aftensmad 4-5 gange om ugen i flere måneder i træk. På samme måde har jeg det med restauranter og caféer. Dette indlæg er skrevet på caféen Fars Dreng, hvor jeg har været 3-4 gange om ugen, siden stedet gik op for mig for en lille måned siden.

8. Jeg er ret miljøbevidst – særligt i forhold til vandforbrug. Jeg kan slet ikke holde ud, når rent drikkevand går til spilde, og jeg beder gerne fremmede lukke for hanen, hvis jeg synes, de bruger for meget.

9. I morgen, når jeg drager til Als, er det første gang, jeg besøger min far og Elke uden Jon og krapylerne siden februar 2014, hvor jeg i graviditetsuge 33 tog med bussen til Sønderborg med ungerne indenbords. Og jeg glæder mig til at være lidt lille igen. 😉

10. Jeg har aldrig brækket noget (7-9-13). Altså på knoglefronten. Da jeg var barn ville jeg så gerne prøve at brække en arm, så den skulle i gips, men det lykkes ligesom aldrig.

Det var så ti! Nu vil jeg spise mig en frokost-pizza (ja, jeg sidder stadig på Fars Dreng) og derefter daffe over på kontoret. I eftermiddag planlægger krapylerne, Jon og jeg at tage på bondegårds-legeplads på Amager. Hugo er ikke så pjattet med dyr, og det vil jeg så gerne lave om på. Om han vil det eller ej, er han altså halvt sønderjyde!

Hav en vidunderlig dag derude på den anden side af skærmen! Den er grå, ja, men det er heldigvis ikke koldt endnu.