I går var Prinsen og jeg i Tivoli, og det skulle naturligvis vise sig at være en fortræffelig idé! Vi skreg i Dæmonen, råbte i Den Gamle Rutchebane, faldt i staver i Den Flyvende Kuffert og spiste både isvafler, sushi og forårsruller udover det hele. Vi rev os og indtog for første gang nogensinde (og vi har virkelig været i Tivoli tit!) vores aftensmad i Det Japanske Tårn.  

 De har en sygt lækker buffet med japanske retter, sushi, nudler og niceness, men hele baduljen koster 315 kr. pr. næse, og selvom Jon hentede mad fire gange, kunne vi til sammen slet ikke spise nok til, at det kunne svare sig. Men nogle gange skal man fyre den af! 

  Efter middagen tog vi en tur i den der forlystelse, hvor man sidder i en båd og skyder diamanter med laser (den er vi begge helt pjattede med), så slog Jon mig to gange i Galoppen, og så gik vi i biffen for at se Mission Impossivle 5. Men på dette tidspunkt var vi begge så udjaskede, at vi faldt i søvn. I kor. Derfor gik vi i stedet ud af mørket og videre ud i mørket og smuttede hjem i seng. Og i morges tog Jon ungerne og lod mig sove helt til kl. 9, hvilket betød at gårsdagens dejlighed flød ind i dag, og hele formiddagen skinnende solen varmere, end den gjorde det meste af juni. Romantik er sgu vejen frem! 🙂

  Med ønsket om en dejlig aften fuld af love. Om det så er til en frækkert, en baby, halvanden liter skildpadde-is eller sin fjernbetjening!