12007075_10153551595761886_259791834_n
I går var jeg til nogle optagelser ude i DR Byen. Der har jeg aldrig været før, og nu forstår jeg, hvorfor de kalder det DR Byen. That place is HUGE! Jeg fór vild og sad fat i en svingdør ikke mindre end fire gange.
Jeg var der, fordi man er ved at fabrikere en lille dokumentar om de mange ringe, Instagram-profilen @kemoland lavede i vandet under sin eksistens. De, der ikke lige er med på, hvem @kemoland var, kan blive klogere her. Jeg gav i al beskedenhed mit besyv med, og nu håber jeg bare, jeg fremstår sådan nogenlunde fornuftig, når programmet vises på DR2 om en måneds tid den 12. oktober.

Da jeg kom ind på kontoret den morgen, havde jeg min makeup med i tasken, så jeg lige kunne krydre krydderen inden afgang til Amager. Og en time efter ankomst, bad jeg en kontor-nabo knipse mig med kameraet. Og først herefter erkendte jeg, at jeg på daværende tidspunkt ikke havde svunget penslerne og altså ikke havde noget makeup på.
Men meget apropos den alternative og noget redigerede virkelighed, der som oftest huserer på de sociale medier (og blogs), blev jeg enig med mig selv om, at det sgu var fint nok. Dérfor fremstår jeg freshfaced og sminkefri i på ovenstående kluns-fotos!

Mine bukser er fra Stella Nova. Det er dem med lynlås ved fødderne, som mange har spurgt til på Instagram. Mine sko er fra Nike, mens min trøje er fra Carven. Tasken er min nye arbejdstaske fra Markberg, som forhandles hos Neye. Den hedder Paris, og den kan indeholde computer, kalender, morpung og alskens andre remedier, uden at pladsen bliver for trang.

I dag holder jeg fri det meste af dagen med Krapylerne, da mit faderlige ophav har taget turen fra Als for at gøre os selskab. Men der kommer lige et indlæg senere i dag omhandlende min “creme-turné” til Randers og Sønderborg med The Body Shop. Damn, det glæder jeg mig til! 🙂