[nellycollage id=477]

Indlægget er sponsoreret af Nelly.com

Efteråret har ramt os, solen skinner heldigvis endnu, og om end jeg elsker sommeren fuldstændigt højt, så kan jeg faktisk også godt lide efteråret.
For et par år siden, da sommeren falmede og havde kølige vinde i kølvandet, gav jeg mig selv en udfordring. Jeg bestemte mig for at øve mig i at holde af alle årstiderne og så lave mentale noter i hovedbunden over, hvad de fire forskellige årstider specifikt og unikt har at byde på.
Efteråret rummer min fødselsdag, brandte farver, et fantastisk lys på solrige dage, køligt vejr, men endnu ikke koldt, så man kan gå uden halstørklæde og grimme vinterstøvler, men man behøver ikke barbere ben længere.

I anledning af efteråret kommer her mit bud på sager, som man med fordel kan lade flytte ind i sin garderobe. Jeg har opdaget, at jeg ejer en masse fede cardigans og jakker, men jeg mangler i dén grad t-shirts! Og jeg kan godt lide, hvis de er lidt rå i det uden at være dødsmetal-agtige. Derfor denne blå udgave fra Diesel herover. Og den dér tenchcoat oser af klasse og overskud! Og den der earcuff er da bare for bling til ikke at bo hjemme hos mig! Og tasken fra By Malene Birger har jeg crushet på længe …

Man kan bare klikke på det, man gerne vil se nærmere på, på billedet herover, så klare den moderne teknik resten!

Happy shopping til de, der lyster! Og god mandag til resten! 😉