12048528_10153568299826886_1979185709_n

Åh, jeg kan så meget grave det her!
Jeg befinder mig i skrivende stund i min sofa i stuen på Vestergade. Krapylerne sover sødeligt i deres senge, og Jon spiller smart på scenen på Halmtorvet. Jeg sidder under dynen og har indtaget en hel pakke Toffiffee lidt for hurtigt. Jeg kan lige så stille mærke mit hjerte slå en smule hurtigere som resultat heraf, og nu starter Vild Med Dans! Og i dag skal nogen stemmes ud, hvilket gør det hele lidt sjovere!

Jeg har simpelthen sådan en lyst til give Freitags-Fragen endnu et skud, nu hvor det af faderbesøgs-årsager blev aflyst i sidste uge. Og jeg håber, der er nogle, der har lyst til at være med. I modsat fald bliver dette hurtigt en pinlig affære.
Konceptet er, at jeg svarer på alle spørgsmål, der stilles i kommentarfeltet herunder, så længe der er Vild Med Dans i kassen!

Så SKYD frit fra hoften, d’damer! Men hold gerne nysgerrigheden over hoftehøjde, høhø … 😉