thebodyshopLad creme-turnéen begynde!
Jeg kommer til både Sønderborg og Randers indenfor ganske kort til i selskab med to yndige damer fra The Body Shop, og jeg er så spændt, så spændt på det hele!

The Body Shop og jeg har i løbet af det seneste år holdt to virkeligt (hvis jeg selv skal sige det) vellykkede læser-arrangementer her i København, og så var det, jeg til et møde udbrød “Skal vi ikke tage på turné?!”.
Så det gør vi nu! Først Sønderbog, så Randers – og ugen efter kommer vi sørme også til Odense!
Vi kommer til at byde på kager og slik, produktpræsentationer, goodiebags, håndmassage, vejledning i ansigtscremer og fodpeeling og ikke mindst en masse hygge, sladder, krammere og ballade! Og cola. Selvfølgelig.

Vi kommer til Sønderborg d. 23. september, hvor arrangementet kommer til at foregå kl. 18.30 til 20.30 i The Body Shops butik i Borgen.
Dagen efter drøner vi til Randers, hvor arrangementet finder sted fra kl. 18.30 til 20.30 i The Body Shops butik. Åh, jeg glæder mig simpelthen sådan til begge dele og jeg håber sådan, at der er nogle bloglæsere i de to byer, som gider melde sig til arrangementerne. 🙂

I Sønderborg udlodder vi 20 x 2 billetter. Det vil sige, at 20 læsere kan vinde to billetter, og så kan man altså slæbe en frivillig med. 🙂
I Randers er der lidt mere plads, så da udlodder vi 25 x 2 billetter, og princippet er natullervis det samme.

For at få sit navn på gæstelisten til et af de to events skal man sende en mail til sara.frandsen@thebodyshop.com. I emnefeltet skriver man enten ‘Twinpeaks x The Body Shop – SØNDERBORG’ eller ‘Twinpeaks x The Body Shop – RANDERS’. That’s pretty much it, faktisk!
Jeg glæder mig sådan til (forhåbentlig) at møde nogle læsere, som taler jysk ligesom mig, og jeg håber, I har lyst til at deltage. 🙂

Jeg er så spændt! På forhåbentlig gensyn meget snart!