11992221_10153537237316886_1393158948_n
Min t-shirt er fra Zoe Karssen hos Styledoctor.dk. Den er desværre udsolgt, men der er mange fine alternativer her. Vedhænget i den lange halskæde forestiller Cassiopeia – formet med små sten. Den er fra Pernille Corydon her. Den korte kæde har jeg efterhånden på hver dag, den er fra Halberstadts ‘Petite’-kollektion og kan ses her. De sælger dog ikke online.

Jeg er decideret organisatorisk udfordret!
Dengang jeg boede alene på Meinungsgade, fik jeg ellers en god ting kørende sådan rent ryddeligt derhjemme. Mine nøgler fik deres bo på elmåleren lige indenfor døren, min makeup, mine sko og mit tøj havde deres faste pladser, og ingen kom jo ellers rigtigt til sagerne end mig. Når jeg var hjemme, var der ro på, og jeg havde god tid til at lægge ting på deres rettelige plads, når jeg havde brugt dem.

Sådan er det ikke mere. Og når man er forvejen er udstyret med et ordensgen, der bedst kan beskrives som ækvivalenten til sportsverdenens boldmongol, kan det være enormt svært at huske, hvor man har gjort af sine nøgler, når man, lige så snart, man kom ind ad døren, skulle bakse sko af to børn, række kiks, hjælpe med jakke og flytte sofapuder for overhovedet at komme indenfor.

I morges var det min iPhone, som atter engang legede morgenskjul med mig. Det gør vi ofte, og det er som regel en underholdningsform, der kan tage alt imellem halvandet og fem minutter. I morges løb jeg efter tre kvarter stadig rundt med en voksende kugle af irritationsbetonet stress og ulmende harme i maven og ledte efter den forbandede fon. Jeg har altid telefonens lydløs-funktion aktiveret, når jeg er hjemme, så selvom jeg kimede den ned fra Jons telefon, hjalp det lige lidt.
Efter næsten en time ramte erkendelsen mig, og til min mands overraskelse gik jeg sporenstregs ind i soveværelset, løftede madrassen og hev kalorius frem! Jeg havde stukket den derind, da vi et par timer tidligere havde “puste-hinanden-på-maven-så-det-siger-pruttelyde”-seance med krapylerne i dobbeltsengen.

Det er sgu da heldigt, jeg har andre kvaliteter! 😉

Memory lane … <3
For et år siden lagde jeg dette indlæg op om skaldede Berta og blonde Prop. 🙂