Indlægget er sponsoreret af Hunter Boots.

Jon og jeg har pakket lejlighed ned det meste af dagen. Og selvom det ikke er super-optimalt at bo to voksne og ditto børn i en lejlighed, hvor alt er taget til fange i brune kasser, er der alligevel noget opbrydende og hyggeligt at sidde dér midt i flytterodet og spise take away! Det gør vi ikke så ofte, men jeg elsker lidt, når vi gør.

I dag klokken halv seks indfandt min seje svigermor sig på adressen. Hun havde forespurgt husly på stedets sofa, da hun i morgen rejser på ferie og er mere tændt på at tage turen til lufthavnen fra K end fra Helsingør, hvor hun til dagligt slår sine folder. Da hun var kommet, og ungerne kastede sig over hende, udnyttede Jon og jeg øjeblikket og stjal ti minutters alenetid ved at gå en tur ned i Fiolstræde og hende kinamad. Septembersolen var mere gavmild end ellers, hvilket ikke siger så lidt, og den måde, hvorpå den dovent og kærligt, om man vil, nussede med Vor Frue Kirkes kobbertag, gjorde mig glad i låget!


 Jeg var på smutturen hoppet i mine Hunter-gummihakkere. Som nogle måske husker, har jeg også et par helt klassiske Hunter-boots (de kan ses her), som er supergode at have, men jeg synes, de her er så fede, fordi de er alt for badass til bare at være gummistøvler. Desuden synes jeg, de er endnu mere behagelige at have på, fordi de har korte skafter, men her skal årsagen måske findes i, at jeg tilsyneladende har tykke lægge, hvilket jeg har det overordentligt udmærket med – men som var noget, jeg blev gjort grinende opmærksom på i kommentarsporet på dette indlæg. 😉
 I skrivende stund sidder jeg i Grand Teatret og venter på, at ‘Irrational Man’ skal gå igang, og atter er jeg hoppet i gummistøvlerne. Det er det ubetinget bedste bio-fodtøj, da man snildt kan være iført tykke sokker nede i støvlerne, og så er der ikke en sjæl, der bemærker det, når man lige lister gummiet af og trækker pusselankerne op under sig. 🙂

Støvlerne er en anelse små i det, så skulle man have lyst til at gøre mig nummeret efter og shoppe et par til de kommende regntider, vil jeg anbefale, at man går en størrelse op. Så er der også bedre plads til sokkerne!