slik

Jeg ved ikke, om I er andre, der er faldet over denne på alle måder opturs-agtige webshop.
Det ér jo noget, vi candy-kræsere har efterspurgt i år og dage. Man kender situationen – og jeg gør særligt, efter at jeg er blevet mor: At ligge i sofaen og blive ramt af faretruende lavt blodsukker uden mulighed for at kunne agere på det, idet man ved, at køkkenskuffen er tom for kalorier.

Nu er jeg jo ganske vidst (lidt endnu …) bosiddende på Rådhuspladsen, og 100 meter fra min sofa i fugleflugtslinje ligger byens nok mest indbydende, velassorterede og billige slikbutik. Men når Jon spiller fandango på Halmtorvet, og ungerne sover sødeligt, har jeg ingen mulighed for at få forløsning for min craving. Mere end én gang har jeg leget med tanken om blot at tage babyalarmen med mig på slikrov. Krapylerne sover alligevel igennem, så selvom jeg forsvandt i de par minutter, sådan et pitstop tager, ville de aldrig vide det. Men jeg har selvfølgelig aldrig ageret på disse tanker.

Og nu findes den altså: Webshoppen, der sælger slik og sodavand, og som BRINGER UD! Den hedder BonbonNow, og deres udvalg er ret stort. Desuden er deres webshop smart og meget nem at manøvrere rundt i.

Eneste minusser er for mig at se følgende:
1) Det tager slikket mellem en og to timer at nå ud til sofaen (på Sjælland. I Jylland tager det 1-2 dage), fra man har bestilt. Og når jeg skal ha’, skal jeg altså ha’ nu. Jeg ved ikke med jer.
2) Udbringning koster 39 kr. Det kan man altså få meget guf for, hvis man bare lige tvinger sig selv ud af sofaen og ned på gaden.

Men muligheden foreligger! Og det skal da næsten prøves en dag … Nu man kan! 😉