Indlægget er sponsoreret af DBA.dk

Man skal med al respekt være lidt af en sløv padde, hvis man er læser her på bloggen og til trods herfor endnu ikke har opsnappet, at yours truly stammer fra Sønderjylland! 😉
Grundet min kærlighed til mit ophav på Als og den omegn, der befinder sig i den ende af verden, sagde jeg højt og rungende ‘JA!’, da DBA.dk for et par måneder siden skrev og spurgte, om jeg kunne tænke mig at være med i juryen i en lidt særegen konkurrence omhandlende netop Syddanmark. 

Jeg har tidligere haft æren af at agere dommer eller jurymedlem i forbindelse med diverse afstemninger eller konkurrencer. Der var dengang, jeg skulle afgive min stemme ved årets cocktail-awards på Gråbrødre Torv i København, og jeg har været jurymedlem ved kåringen af årets bloggerpris ved Danish Besuty Awards i foråret. Men denne gang er der tale om noget ganske andet …

DBA.dk har udlovet en renovering og make-over af det pureste genbrugsguld til et værdigt trængende klubhus i Syddanmark. Grunden til, at valget er faldet på netop denne perle af en landsdel er, at Syddanmark åbenbart er den del af landet, der er bedst til at genbruge. Så hvis man har et klubhus et sted i Syddanmark, bør man altså straks nominere dette lige hér for at deltage i konkurrencen. Jeg og mine med-jurymedlemmer vil så udvælge de ti mest egnede og værdigt trængende kandidater, som kommer til at udgøre de ti finalister. Disse vil så blive kastet for ulvene (altså på Facebook), hvor hele Danmark så kan stemme på det klubhus, de mener skal charmes op. 

Jeg har tilhørt et par klubhuse i min tid. Der var spejderhytten i Blommeskobbel, som jeg frekventerede i min tid som spejder. Jeg holdt dog ikke længe – faktisk spejdede jeg kun i omegnen af tre uger, når ret skal være ret. Siden stiftede jeg bekendtskab med LSGs klubhus i Lysabild, hvor jeg gik til udendørsgymnastik og atletik om sommeren og mine forældre spillede tennis. Min mor var sågar klubmester flere år i træk! Hun havde kun 3 eller fire modstandere, men alligevel! Det klubhus var dog dengang helt nyt og shiny, men kun guderne ved, hvordan der ser ud i dag. 

Så tiden er inde, folkens! Er I nogen derude, hvis syddanske forenings klubhus er charmeforladt og bustet, så skynd jer at tilmelde det konkurrencen om en make-over her. Chancen udløber i morgen, fredag, kl. 14.30!

I øvrigt er jeg i øvrigt i morgen i radioen på Skala.fm i et lille interview om dette og hint – og primært Sønderjylland, klubhuse og blogging. 🙂