Jeg er netop kommet hjem efter en middag på Retour Steak med mine kolleger fra Townhouse. Selvom man ikke har et rigtigt job, kan man heldigvis godt have nogle rigtigt gode kolleger. 

Bøffen smagte vidunderligt, og vi havde en skæg aften, selvom vi blev tvunget til at betale 525 kr. for vand, hvilket sgu egentlig gjorde mig lidt indigneret. At filtrere dansk hanevand, som ikke fejler en dyt, er spild, og det er en dum måde at hale flere penge ud af folk, som allerede har betalt formuer for kød og vin. Eller i mit tilfælde cola. 

Men snakken gik lystigt ved bordet, jeg havde gang i en lang række ret lumre jokes, og da jeg efter en succesfuld aflevering af en beskidt pointe begav mig mod toilettet, blev jeg standset af en smuk, ung dame, som jeg ikke kendte. Ikke af udseende, i hvert fald, men det skulle vise sig, at vi kender hinanden rigtigt godt. Vi har nemlig mailet sammen i en periode, fordi vi har delt nogle oplevelser i livet. Ikke med hinanden, men med vores respektive familier, og det blev vi på et tidspunkt gjort gensidigt opmærksomme på, hvorfor vi har udvekslet tanker og oplevelser på mail. Og jeg blev så rørt over endelig at få et ansigt på de fine tanker, som er blevet så smukt formuleret og sendt til min indbakke, at jeg stod der og vandede høns, mens grinet fra min seneste vits om pik og patter stadig rungede nede ved bordet. 

Sådan kan der ske så meget på få minutter, og det er egentlig sejt. At man kan være dumsmart og åndssvag det ene sekund og så rammes af store følelser sekundet efter, er noget af det, jeg ret godt kan lide tanken om. Selvom vi træner (nogle af os), spiser sundt (nogle af jer), klæder os i stramme sager og suger kinderne ind, så er der stadig plads til alle mulige følelser helt tæt på hinanden inde i kroppen, og nogle gange bobler de over. 

Apropos store følelser, så er jeg kommet hjem til en meget slukøret mand, der spiser rester af krapylernes spaghetti/kødsovs fra sit hjørne i sofaen og surmuler over, at det er noget rod, at Bendtner er vores eneste angriber, og nu kommer vi nok ikke med til EM. Og han har endda lige fået ny fodboldtrøje. Godt nok med Manchester United-logo, men han har den nu på alligevel. 

Tanker fra Lange-mor, som nu vil spise anden halvdel af sin mega-Mars og derefter smutte tidligt i seng. Solen skinner igen i morgen, siger de. Det hele skal nok gå. <3