12026554_10153567707786886_19332370_n (2)

Vi kan altså ikke finde ud af at gøre tingene stille og roligt, åbenbart …
Fra jeg fandt på, at vi skulle købe en kolonihave, til Jon indvilligede, og til vi rent faktisk stod med skødet i hånden, gik der 10 dage. TI!
Og nu har vi altså også fået ny lejlighed.

Vi har boet i Vestergade i præcis tre år. Det er det første sted, vi har boet sammen. Vi havde været kærester i et lille års tid, da sammen-flytteri kom på tale, og der gik små seks måneder med at finde det rigtige til den rigtige pris. Vi har været glade for at bo i hytten i Vestergade, men efter at have udvidet familien med sammenlagt 22 kilo børn og 1.000.000 kilo plastiklegetøj, trænger vi til mere plads. Og flere skabe.

Derfor blev Jon og jeg nu enige om at hæve budgettet og gå på lejligheds-jagt! Vi vil hellere bruge vores penge på at bo godt end at rejse i disse år, og vi er relativt gode til at sætte tæring efter næring, så vi højnede barren! Og i samme ombæring så vi hinanden i øjnene og gav hånd på, at vi ikke ville tage det første og det bedste, men i stedet gøre os umage med at finde det helt rette.
I forgårs var vi så på fremvisning på den første lejlighed, som også skulle vise sig at være den bedste. Eller det finder vi selvfølgelig aldrig ud af, for vi skal ikke se flere! Vi har sagt ja til den her. Og ikke nok med det: Vi får nøglerne allerede om 12 dage, og vi skal være ud af vort nuværende hjem d. 15. oktober. Altså om under en måned! Småkage!
Til gengæld skal vi ikke specielt langt, da vi heldigvis har fundet noget, der ligger lige så meget midt i byen, som der hvor vi bor nu.

Jeg er allerede begyndt at google sofaer og puder, undersøge hvad det koster at bygge en hems i soveværelset og glæde mig til at skulle hænge lyskæder op på DEN SYDVENDTE ALTAN, som også hører til lejligheden! Stuen har høje paneler, køkkenet har et samtalekomfur, og der er et gæstetoilet! Jeg tror altså, vi har gjort det helt rigtige!

Der er en del læsere, der har skrevet til mig og spurgt, hvordan vi har fundet vores lejlighed og om man kan overtage den i Vestergade. Det kan jeg desværre ikke hjælpe med. Vores nye lejlighed er udlejet af samme firma, der ejer den, vi bor i nu, og de har en venteliste med folk, der står klar til at rykke ind i vores. Jeg er ikke nogen bolighaj og har desværre ikke tips til lejer-markedet i hovedstaden. Det er benhårdt, og de gange, jeg selv har søgt, har jeg ledt i år og dage, før det lykkedes.
Når krapylerne engang skal i skole, satser vi på at sælge kolonøjseren og flytte i fuldtidshus med have, men indtil da nyder vi at have nul tid i transport mellem vugger og job og bo midt i det hele.

Denne morgen startede jeg i øvrigt med skyr tilsat bær og nødder i selskab med Kopiernes Mor på Far’s Dreng. Bagefter fik jeg hende til at knipse et par fotos af mig i mit 70’er-agtige getup, som kan ses øverst i indlægget her.
Mine bukser er fra Acne, trøjen er fra Pulz Jeans, støvlerne er fra Caschott og jakken er fra North. Solbrillerne er fra Han Kjøbenhavn. Så sådan er det.

Desuden leger jeg rigmand på nallerne i dag. Jeg har droppet øreringe og halskæder og er i stedet gået all in på ringe. Den på langemanden er fra Pernille Corydon hos a-hjort.dk. Den med den sorte sten hedder Grandpas Ring og er også fra Pernille Corydon hos A.hjort.dk. Begge ringe er sponsoreret af A-hjort.dk og kan købes med 15% rabat (ligesom alt andet på hendes webshop) indtil på mandag, hvis man bruger koden ‘mm15’.
De to ringe på min ringefinger er gamle. Den øverste har ‘Fie <3 Mia’ indgraveret, og den fik jeg af min søster, da jeg fyldte 30. Den anden er min mors vielsesring. 🙂

12007209_10153567707731886_1067652428_n