12179202_10153616865171886_2142309074_n

Indlægget er sponsoreret af DAYFAIR

Åh, virtuelle vidunder af en verden! <3
Der findes efterhånden ikke en pige, der ikke har en blog, en butik, der ikke har en webshop og et behov, der ikke har en app. Alt, hvad vi ønsker os, er bare et swipe væk – om det så er kartofler, kilo eller kærlighed!

Et af de nyeste skud på stammen, når det kommer til apps, er DAYFAIR, som jeg har været prøvekanin på. App’en er til os, der nyder byen – og som kan lide tips, gode tilbud, spare penge og få nye oplevelser. Det kan både være der, hvor man bor, eller hvis man er ny i byen.

DAYFAIR kombinerer på en måde tjenester som Sweetdeal, AOK og Instagram i én samlet app, da hele pointen er, at både brugere og virksomheder har mulighed for at tippe om ting. Hvis man eksempelvis har en yndlings-kaffebar, som man synes har fortjent et shoutout, kan man tage et billede, uploade og tippe om stedets himmelske croissanter. Når en anden bruger så åbner app’en for at se, hvad der mon er af herligheder lige dér, hvor han eller hun spankulerer rundt, popper anmeldelsen op.
Virksomheder kan også gøre opmærksom på rabatter og gode tilbud, og har man børn er app’en supergod, når man står midt på Strøget og bare gerne vil vide, hvor der er en café med legehjørne. Man kan som brugere “følge” hinanden derinde, og skulle man være interesseret, er mit brugernavn ‘Mette Marie Lei Lange’.

App’en er ganske gratis, så jeg vil da anbefale, at man gør sig selv den tjeneste at tjekke krabaten ud. Den findes indtil videre kun til iPhone, men den kommer til Android indenfor en måneds tid. 🙂