12067762_10153589304201886_1528960575_n
De farverige pumps til venstre kan findes her. De sorte stiletter yderst til højre kan findes her, og de sommerige sandaler i midten er desværre ikke længere at finde i shoppen. De er blot med for at illustrere, hvor gode Sarenza er til det med Instagram. 😉

Jeg er begyndt at følge webshoppen Sarenza.dk på Instagram, og den slags kan godt være farligt, hvis de er kloge nok til at have en dygtig social media manager ansat. Og det har de!
Jeg kendte ikke til deres eget brand før for ganske nylig, og de laver altså nogle ret svedige stiletter – hvis man er den lidt larmende og farverige type, wich I am. 😉
Jeg ér jo mest til glimmer, men jeg har besluttet mig for at købe et par, som ikke er fuld af gulv og sølv, men som der imod har en masse farver! Og fordi, jeg er blogger, forekommer det mig naturligvis meget selvfølgeligt at dele mine overvejelser her på domænet. 🙂
Indlægget her er ikke sponsoreret, men det indeholder affiliate-links.

03

Disse sko delte jeg også på Instagram. Jeg synes, de er så små-spøjse og fine, og jeg har ingen røde stiletter. Det gør man vel? De kan købes her og fås også i sorte med glimmer.

07
Dem her er jeg selv ret tændt på at købe. De er lyse, hvilket jeg synes giver længere ben, og så elsker jeg, at hælen er grønlig. Lidt fodtøjs-forår til en kommende mørk tid! De kan købes lige her og fås også i helt nude med lak.

06

Et par næsten-klassiske sko med en fin (og lidt Chanel-inspireret) detalje, som går godt til det meste! De kan findes her

05
Jeg ved godt, de her er lidt af det hele, men jeg kan ikke rigtigt stå for det dér color-blocking-noget, de kører. Eller måske er det guldkanten. 🙂 Jeg synes bare, der er noget overskudsagtigt i at have stiletter, som ikke er sorte og praktiske – men det stik modsatte! Og de ville være så pæne til et par smalle jeans eller en plisseret nederdel i knælængde, tænker jeg. De kan købes her og fås også i to andre farvekombinationer, som kan ses via selvsamme link.

01
Det sidste par stiletter, jeg har valgt at nævne i denne omgang, har en old-school charme, hvis De spørger mig. Og så er der også liiidt noget asiatisk over vifteformen, som sidder bag på. De fås også i sorte og kan fås her.

Således skulle der ikke være nogen undskyldning for ikke at få det allermeste ud af sensommerens septembersol – som tilsyneladende trækker helt ind i oktober. Og hurra for det! Der bør danses i natten, spankuleres omkring om dagen og nydes så meget, som menneskeligt muligt! 🙂

Se flere Sarenza-stiletter her, hvis lysten er til det!
Og hav så i øvrigt en strålende fredag.