Ungerne stod vel tidligt op i morges. Det skyldes nok primært, at vi endnu ikke har sat gardiner op på deres værelse, meeeen måske var de også lige så spændte på hele indflytteriet som jeg!
  Vi flyttede i går! Vi havde pakket alle vores pakkenilleker ned i en pokkers masse kasser, og så kom der tre gutter fra NemTrans, hentede hele baduljen og kørte den op til altanen med en kran! De havde sågar et skateboard at flytte kasserne med. Ingen spons her, men de var skidesøde og meget billigere end de andre tilbud, vi havde indhentet.
  Den ene flyttemand fortalte stolt, at de forleden havde flyttet for en kendt DCK-spiller. Så gik Mor Lange lige kontra og pralede med, at Lange-manden da til en vis grad har vundet EM!
  Ungerne tilbragte for første gang i deres liv en hel time på at underholde sig selv inden sengetid, og jeg betragtede måbende. Hugo fandt ud af, at man kan køre på sin plastik-scooter fra deres værelse ud på gangen, som fører til køkkenet. Herfra kan man drøne ind i stuen, som ligger lige op til deres værelse – og sådan kan man i øvrigt fortsætte i op imod tyve minutter, før det bliver kedeligt, viste det sig.
  Jon tog på job, krapylerne faldt i søvn så snart, de blev lagt, og vi har ingen TV-forbindelse, så jeg kunne ikke se Vild Med Dans, hvilket var meget godt set ud fra et udpaknings-perspektiv. I stedet streamede jeg TV3 på nettet og havde ‘Erin Brockowitch’ kørende i baggrunden, mens jeg tog vores liv ud af kasserne og satte dem ind i skabene.
  Selvom vi kun har boet her i tolv timer, føler jeg mig mere hjemme, end jeg nogensinde gjorde i Vestergade. Der er ingen naboer lige overfor, så jeg kan løbe rundt med møllen bar, uden at Hr. Lange bliver jaloux, og alle rummene er så store og hyggelige. Køkkenet indbyder til bernaise-sovs og gin/tonics, stuen tigger efter et juletræ, børneværelset er kvadratisk og meget nemmere at gøre legevenligt end det i Vestergade, og soveværelset er enormt – så der er plads til både romance og maaaange tøjskabe. 
Vi påtænker lidt at holde et loppemarked i gården med alle de ting, som fortjener et nyt liv. Der er både tøj og ting, og planen er at tage 25, 50 eller 100 kr. for det hele – altså per styk, forstås. 😉