Jon_MetteMarie_02_193_Low

SÅ! Nu sker der sgu noget igen i det Lange’ske ægteskab!
Det hemmelige projekt, jeg har omtalt tidligere her på bloggen, er nu offentliggjort.
Jon og jeg er Movember-ambassadør-par i år! Yes! Vi snakker skovsnegl og gysser i én skøn forening! I den anledning har vi fået taget nogle (synes jeg – døm selv) lidt creepy billeder, der mere får os til at ligne nogen, der stiller op i et tvivlsomt, amerikansk realityshow om plurale ægteskaber. 😉

Movember_GruppeAlle_139_LowDet forholder sig nemlig sådan, at Movember i Danmark har besluttet sig for at finde tre ambassadør-par, som alle skal konkurrere om at indtjene allerflest penge til deres MoSpace. Pointen er jo, at ingen sådan set vinder noget – men i processen indsamles der forhåbentlig en masse penge til nogle supergode formål. De andre par er politiker Astrid Kragh og hendes rappermand, AndyOp, og så er det Sundheds-parret Anna Bogdanova og Jakob Søndergaard. Så vi er altså oppe imod nogle, som er henholdsvis stærkere og klogere end i hvert fald mig. 😉

Pointen med Movember er, at mænd gror et overskæg i den gode sags tjeneste. Det er nemlig sådan, at en normalt-fungerende mand i den attråværdige alder ikke kan have et overskæg, uden at omverden spørger ind til, hvorfor han har det. Og det faktum har Movember udnyttet til sin fordel – og derfor er det meningen, at de mange skovsnegle skal få folk til at tale om mænds sundhed.
Mænd dør i gennemsnit 4 år før kvinder – i alle aldre. Der er ingen biologisk grund til det – de er bare knaldhamrende dårlige til at gå til lægen. Jeg støtter dermed Jons ‘mo’ som en god ambassadørfrue for at illustrere, at vi damer skal være bedre til at hundse vores herrer til lægen.

Jon_MetteMarie_01_212_LowMovember har i år særligt fokus på testikelkræft, prostatakræft, mental (u)sundhed og fysisk (in)aktivitet. De penge, der indsamles, går alle til projekter, der forebygger sygdomme i de kategorier, så vi kan beholde vores fædre, mænd, sønner, onkler og kærester s længe som muligt.

Jon starter udgroningen af sin legendariske natursnegl fra d. 1. november, og i første omgang vil jeg bare bede så mange af jer som muligt om at ‘joine’ vores MoSpace. Det koster ikke en disse, det beviser bare, at I støtter os i vores ambassadørskab og gerne vil se flere billeder af Jons overskæg. 😉
Siden kommer vi med nogle (forhåbentlig) sjove events og tiltag, som meget gerne skulle få jer til lommerne! Men det er helt frivilligt – og vi spammer ikke. Tiltagene vil I kunne læse om her på bloggen.
Men altså – please sign up og vis jeres støtte til projektet HER. Så bliver vi så glade. <3