12177999_10153625511016886_910979449_n

Der er gang i gaden på den fede måde i dag! Krapylerne sov helt til klokken 6.45 (klar fremgang i forhold til de forgangne dages morgenvækning kl. 4.30), og jeg blev så glad, at jeg lavede pandekager til morgenmad og lod Jon sove længe. Jeg fik dog ikke en eneste pandekage selv, da ungerne åd rub og stub fra deres plads på gulvtæppet foran Postman Per på Ramasjang.

Jon har skruet op for charmen derhjemme, i øvrigt. Han har arbejdet en del de forgangne måneder, hvilket jo er fantastisk, og jeg agerer gerne bagvagt på hjemmefronten. Men nu, hvor han har halvanden måned fri inden næste omgang teaterprøver starter op, har han bestemt, at Lange-moren skal have lidt lang line. I de otte uger, han har spillet teater, har jeg været hjemme hver aften, hvilket sådan set passer mig fint. Men jeg stritter nu ikke imod, når han foreslår, at jeg efter krapyl-putning de næste par uger tager mig nogle friheder, udnytter at vi bor midt i byen og ser nogle venner og veninder. Så spiller han X-box og holder skarpt øje med babyalarmen imens.
Derfor er der lagt op til lidt af en festuge de næste par dage!

Vi starter denne solbeskinnede, gudsbenådede tirsdag, som rent faktisk indbyder til sensommerfest og halløj. Svigermor kommer ind fra heden, og når ungerne er lagt, skal Jon og jeg til gallapremiere på den nyeste James Bond-film i Imperial.
Egentlig så jeg det bare som en gratis biftur, men sammen med billetterne modtog vi i sidste uge et brev, hvor der stod, at man ville forbeholde sig retten til at afvise enhver, der ikke lever op til dresscoden. BUM! Jeans er hermed udelukket, og da Jon proklamerede, at han havde tænkt sig at købe et strygebræt, så han kan få glattet det Hugo Boss-suit, som klæder ham latterligt godt, gik jeg lidt i krise.
Heldigvis har vi jo en sirlig fællesøkonomi derhjemme, og da Jon lige har fået to ret store tatoveringer, er der også røget lidt ekstra gryn ind på min konto … 😉

Derfor cyklede jeg i min frokostpause ned i Ganni-butikken, fordi jeg på nettet havde set mig lun på en skønhed, som jeg tænker kan tjene sig selv ind i kategorien ‘god investering’, fordi den er sort og nem at style. Og nu er den min!
Den er stram, lang og med en lille hals, og efter at have set mig selv i den, besluttede jeg mig for at spise en salat til frokost. Jeg synes absolut, den klæder mine former, men sådan en hævet hvede-mave, som følger boller og sandwiches, ville den nok være bedst uden, hvis jeg gerne vil undgå rygterne om, at vi har genoptaget baryle-bageriet derhjemme …

Desværre skulle det vise sig, at vores lokale Netto i Indre By, hvor jeg normalt køber ind til min kontorsalat, er lukket, og jeg blev seriØST tør i munden af at belure udvalget hos Palæo, Frankie’s og 42RAW.

12178053_10153625510921886_592267243_nDerfor blev løsningen: Pizza til frokost og SPANX under kjolen i aften! 😉

I morgen skal jeg spise på Geist med en veninde, torsdag skal jeg til Zalando Nordic Blogger Awards med min søster, og fredag skal jeg ud at spise med en hel gruppe mennesker, fordi en af mine gamle veninder er på besøg fra Berlin! Samtidig har jeg nogle sjove møder og hyggelige dage i vente på kontoret, OG alle de løjer, jeg har planlagt om aftenen, går først ned efter klokken syv, hvor ungerne sover, så jeg går ikke glip af noget som helst. Jeg har min kage og spiser den samtidig, om man vil!
Min søvnløshed har desuden den forgangne uge været velkomment erstattet af en tung, tung Tornerose-søvn, hvor jeg i nat (efter at have set et afsnit af ‘The Affair’) drømte, at jeg havde en affære med Christopher. Der var ingen lumre scener i drømmen – men vi havde bollet udenom i en periode, og nu ville han ikke stoppe med at ringe til mig. Nok meget godt, at min mand har en god humor og en sund selvtillid.  😉

Et stort møs fra en happy MM i Pilestræde!

For præcis et år siden i dag gjorde jeg mit bedste for at starte til mommy-finess (læs med her). Det blev ikke til noget … 🙂