12177890_10153617153961886_270038639_n

Jeg er blevet hamrende forkølet.
Jeg troede ellers, at jeg slap billigt, da jeg i sidste uge lagde mig syg blot en enkelt dag for at vågne frisk og relativt veludhvilet dagen efter – men nej. Snotten kom per efterkrav.

Jeg vågnede i morges med kold tunge, fordi min næse var stoppet, og jeg altså måtte sove med åben mund. Ikke noget kønt syn, forestiller jeg mig, men heldigvis lå jeg med ryggen mod Langemanden.
Om en halv time kommer Jon og henter mig, og så skal vi ud at spise en tidlig middag + i biffen. Jon har brugt sin eftermiddag på at lade sin ene arm tatovere. Han har i de små fem år, jeg har kendt ham, et par gange om ugen talt om, at han gerne ville have en ny tusch – det er bare aldrig blevet til noget. Indtil nu! Første arm blev farvet i dag, og i morgen venter den anden. Fra nul til hundrede på to eftermiddage. Men hvis de billeder, han har sendt mig i løbet af dagen, bærer blot et gran af sandhed, er den hamrende flot! Jeg skal gøre mit ypperste for at få ham til at bevise min påstand på Instagram senere.

Der sker i øvrigt en del i mit lille arbejdsliv for tiden – om end det går ret langsomt. Jeg forhandler, snakker, drikker cola og skriver lange mails med folk. Tiden er nemlig kommet, hvor jeg har sagt mit samarbejde med Bloggers Delight op. Jeg har været (og er stadig) enormt glad for menneskene bag skærmene på kontoret på Trommesalen. Det bugner med skide-søde og kløgtige mennesker, som er hurtige på tasterne og ved havelågen, og de har arrangeret nogle sjove og gode samarbejder for mig, som jeg har haft det vildt sjovt med. Og de er ikke færdige endnu, for vores samarbejde ophører først d. 1. december.
Man kan vel bare sige, at jeg synes, tiden er moden til, at jeg skal se, hvad man ellers kan. Jeg synes, at det arbejde, der er i min bette blog, som går udover at skrive indlæg, er enormt sjovt! At forhandle og snakke, maile og hitte på. At udvælge de samarbejder, som jeg synes passer godt til jer, mig og TWINPEAKS – ikke nødvendigvis fordi, tingene har en bestemt coolhedsfaktor, men fordi noget så kan drejes på en måde, så det bliver sjovt! Jeg elsker det! Og hvordan det skal foregå i fremtiden, ved jeg ikke helt endnu. Men der bliver snakket og drukket cola.
Formentlig vil der ikke være den store forandring at spore herinde på domænet. Jeg digital-knævrer jo bare videre, som jeg plejer. 😉
Men endnu en gang vil jeg gerne udråbe et højt hurra og tak til jer, som læser med. Uden jer, havde jeg ingen blog. Og så var mit liv et helt andet – og jeg er meget glad for, at det er præcis, som det er. TAK! <3

Og HVIS man har lyst, må man meget gerne følge med på Bloglovin, facebook eller Instagram. Gerne alle steder. Hvis man gider. 😉