IMG_5654.JPG
12021753_10153575313756886_561014029_n

Vi starter denne velsignede solskinsmandag med en lille service-meddelelse!
Selvom sensommersolen stadig viser sig fra sin allermest charmerende side, er det nu nok alligevel ikke for tidligt at tænke på gummistøvler. Før vi ved af det, står vi i regnvand til anklerne – og hvorfor ikke gøre det i god stil? 😉

Jeg har her og her vist mine yndlings-Hunter-støvler (jeg er særligt vild med dem med “strimlerne” forrest, som ses øverst i dette indlæg), og ingen af stederne fik jeg linket til en shop, hvor man kan købe de fine støvler. Det er naturligvis enormt blogger-rookie-agtigt af mig, så den napper vi da lige igen!

De øverste, sorte støvler kan købes her og de nederste, grønne støvler kan findes her.
Jeg vil anbefale, at man napper støvlerne et nummer for store, da de er liiidt sm i det, og der må gerne være plads til tykke sokker.

Indlægget er ikke sponsoreret – men det indeholder affiliate-links.