12086761_10153596663066886_1807029409_n
Taskerne øverst fra venstre: Lille makeup-pung fra DAY Birger et Mikkelsen findes her, computer-taske fra Velorbis findes her, og nettet, som støtter brysterne, findes her.
Og hvis man shopper en af dem (eller i det hele taget noget som helst os NEYE), støtter man indirekte kampen mod kræft. Score!

Indlægget er sponsoreret af NEYE som en del af dette samarbejde.

I går gik Jon, Krapylerne og jeg en tur sammen med rundt regnet 30.000 andre mennesker i København. Vi kunne desværre ikke gennemføre hele turen, da Jon skulle jo job og ungerne til Sovstrup, men det handler vel egentlig også bare om at være med. Ikke mindst i hjertet. Man behøver jo ikke gå en tur for at vise, hvad man føler, men hvor var det dog smukt at se så mange forskellige folk samlet på ét sted for én fælles sag.

Formålet med gåturen var nemlig at sætte fokus på det faktum (for det er jo det, det er: Et faktum), at alle flygtningen fortjener en fair behandling. At man er nødt til at marchere gaderne tynde for at hidkalde opmærksomhed på, at mennesker skal behandles ordentligt – også når lokummet brænder – er mig i grunden uforståeligt. Og den situation, mange af de flygtende mennesker står i, er aldeles ubærlig.

Derfor er det så dejligt, når noget i verden giver mening. Når nogle gør noget ud over det sædvanlige, som genopretter troen på, at der findes fine folk, som vil andre det godt. Også selvom de ikke lige kender dem personligt. Sådan en dag var det i går.
Både fordi, der var 30.000 mennesker med bannere og fakler, der beviste det – men også fordi, at NEYE Fonden donerede 10 millioner kroner til forskningen i kræft.

Det var (som beskrevet i det her indlæg) Agathe Neye, der inden din død stiftede NEYE Fonden, og med den fremlagde hun en storstilet plan for virksomheden. NEYE skulle ikke ejes af et menneske eller en familie, som for pengene ville kunne købe alverdens fede biler og store sommerhuse – nej, alt overskuddet skulle gå til forskningen i kræft. Det gjorde det for 40 år siden, det har det gjort i alle årene siden, og det gør det stadig i dag. Dét er da en dame med en plan og en vision for, hvordan man gør noget godt for andre mennesker!
I går kunne NEYE Fonden således overrække en kæmpe-mæssig chek til Stephen Cohen, som er professor ved det sundhedsvidenskabelige fakultet ved Københavns Universitet.

”NEYEs mål med den store donation er at gøre en forskel indenfor den allermest lovende kræftforskning ved at støtte en internationalt anerkendt forsker med en dokumenteret evne til at forske på højeste niveau. Vi ved, at Cohens projekt har den størst mulige sandsynlighed for at kunne komme patienter til gode indenfor en overskuelig tid,” fortæller CEO for NEYE og NEYE Fonden Camilla Raffnsøe.
Ahmen, altså! Det er lige, så man kan mærke håbet på, at vi en dag får bugt med den veritable lortesygdom, krible og krable under huden! At give SÅ mange skejser til en SÅ klog mand, der bruger sine kapaciteter til noget SÅ fantastisk, lyder som en kanon-god idé, hvis man spørger mig! 🙂

Jeg er enormt stolt over at være ambassadør for NEYE, for det er da vitterligt et formål, det er mesterligt svært ikke at blive opløftet af!
NEYE har for nylig lanceret et fint kanvas-net, som praktisk kan opbevare både tablet, tamponer, madpakke og en Mars-bar, når man skal til møder ude i byen. Eller en badedragt, når man skal i svømmeren. Eller hvad man ellers har lyst til.
Nettet er efter min bedste overbevisning enormt fint, og køber man det, er man med til at større kampen mod brystkræft.
Nettet koster 69,95 kr. og kan købes her. Det findes også i to andre, pæne farver.
Kanvasnet,-Faith-Hope-Cure-32