lidl

Det føles som om, vi har krydset lidt af en bjergtinde i dag på indflytningsfronten!
Vi rykkede i fredags ind i palæet på Nørregade, og op til den dag havde vi brugt en uge på at pakke, hvorfor vi nu på anden uge stadig bor i noget, der minder om et børnebygget ford med papkasser, potteplanter, rod og habbengut über alles. Det var sexet og rebelsk i starten, og nu er det efterhånden bare sådan lidt opstruerende.
Vi valgte at efterlade vores gamle IKEA-tøjskabe på Vestergade, da de var nogle, vi havde arvet fra de forrige beboere og ikke virkede som om, de kunne overleve køreturen, om end den var ualmindeligt kort. Så alt mit tøj er stadig taget til fange i mørke papkasser i et soveværelser uden lamper. Hvilket i dag resulterede i, at jeg forlod hjemmet i sports-inspirerede jakkesætsbukser og en lyserød striktrøje med en bamses ansigt broderet på. Ikke det bedste match nogensinde …

Men i dag er der sket tre ting:
1) Vi har været på udkig efter drømmeskabet hos Elfa i Lyngby, som laver de sygeste indbyggede løsninger, som sættes direkte på væggen og går helt op til loftet og altså har herre-meget plads til både dette og hint. Og de kan formentlig installere allerede i næste uge! WIN!

2) Vi har fået stablet alle kasser, så de nu fylder ret meget mindre.

3) Vi har fået støvsuget! Satme ja! Jeg er pjattet med det. 🙂

Det føles som om, at vores dejlige hjem minder mere og mere om netop dét, og jeg begynder allerede at kunne dufte andestegen, som skal serveres her om to-en-halv måned … <3

Men nu skal det jo ikke handle om mig, det hele!
Jeg har nemlig også trukket en vinder af Lidl-konkurrencen. Vinderen får tilsendt et gavekort på 2.000 kr. til bøffer, økologiske grøntsager, Samba-flødeboller eller hvad, hun nu lige kunne tænke sig allermest. Jeg elsker lidt den her slags konkurrence, for andre præmier kan nogle gange føles en lille smule overflødige, hvor et gavekort til dagligvarer nærmest er at betragte som kontanter. Nu kan vinderen købe det mad, hun jo unægteligt ikke kan undvære, i Lidl, og så kan hun bruge de to tusser, det frigør i madbudgettet, på kluns, teaterbilletter, en bustur til Berlin, en lysestage eller noget helt fjerde. 🙂

Trommehvirvel!
Vinderen er Mette Zacher! Dit heldige asen! 😀
Jeg har jo opdaget, at jeg har jeres mailadresser, når I skriver kommentarer, så den har jeg brugt, Mette, og der burde ligge en mail i din indbakke.
Rigtigt mange gange tillykke til Mette og 2.000 gange tak for de 915 deltagere, der har været i den her konkurrence.